Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 noritsu QSS - 2611
Автор: asti   
Дата:   01-06-05 17:57

Здравейте,
купих си фото машина "noritsu QSS - 2611" но сега незнам как да я пусна едни ми казват че триабва дискета а други ми казват че я пускам и триабва да натисна "yes" бутона който се намира на една клавиетюрка ако мога така да я нарека някой знаели кое е правелното?[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: noritsu QSS - 2611
Автор: Todd   
Дата:   01-06-05 17:59

Натискай здраво !!!

Автор: Flancer   
Дата:   02-06-05 01:18

На почти всички лабове дискетите са за backup на настройките само, и за възстановяване на системния софтуер след голям фал, точно такава не помня да съм виждал, но практиката е да има един или два шалтера , от които единият с вградена защита, съответно тях трябва да включиш първо ,то , сега като се замисля не е лошо и в контакта да я включиш първо[smilie3] , следва клавиша който е за включване от клавиатурата, и ако сичките батерии вътре в нея са здрави си тръгва машината със старите настройки , интересно е само какво ще правиш с калиброването й, при условие че не си наясно с пускането [smilie25]

Автор: asti   
Дата:   02-06-05 18:20

Искрено благодарство [thankyou] на "Flancer" от мен се иска само да я пусна нататат си има други хора не сам на ясно и не питам :) 10x

първа  назад  1     всички  напред  последна