Автор: Mimic
Дата: 01-06-05 22:43
Пич почти съм ти благодарен за тази тема, за да го кажа на всички, които се интересуват от "фотографското" ми творчество и ми задават въпроса защо съм нямал снимки в профила.
През целият си живот съм снимал само с една филмова сапунерка Премиер. Не съм правил кьорава снимка през последните 5 години. Не съм държал дигиталка през живота си. Всичките ми ленти са на 2500км на изток оттук. Не мога да снимам, но имам изграден визуален усет, както и някои съвсем основни познания, които ми позволяват да дам някакво що годе компетентно мнение. Тук съм защото харесвам голяма част от форумците и намирам общ език с тях. Тук съм, защото макар и да сме свидетели на безумни разпри, общото интелектуално ниво е значително по-високо отколкото в другите форуми. Тук съм ... тук съм защото се чувствам добре. За тези, които се дразнят от постоянното ми присъствие имам и добра новина - през следващите 3 месеца ще се радвате на липсата ми, защото се прибирам в БГ, където нямам нет. Като за последно - надявам се, че това ще е последният път, в който ми се задава този въпрос, защото повече няма да отговарям
|
|