Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Седмична класация на ТРЕСНАТ-ия
Автор: LTG   
Дата:   01-06-05 07:43

Някога ТРЕСНАТ-ия правеше една чудна класация. След една вчерашна снимка се убеждавам как тя трябва да влезе като неотменима част от форума [smilie21] [smilie19] [smilie21] [shtrak]

https://photo-forum.net/i/129551&USER_ID=11487
Вчера попаднах на това - бездарна снимка ... за мен... но боже опази от коментарите на автора... четете бисери... [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Седмична класация на ТРЕСНАТ-ия
Автор: Георги   
Дата:   01-06-05 08:53

:))))

цепи мрака хахахаха

Автор: nsirakov   
Дата:   01-06-05 09:40

Рулира

Автор: nf1   
Дата:   01-06-05 10:27

[ezik] [smilie18]
Лудница е кадъра [smilie10]

Автор: fuji   
Дата:   01-06-05 10:35

И кадърът и бисерите под него...[shtrak]

Автор: SLR   
Дата:   01-06-05 10:38

Оххх,слава богу,не е моя снимка[smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: n1x0n   
Дата:   01-06-05 10:54

LTG точно ти на какво отгоре се обаждаш?!

Аз бих си мълчал на твое място! С това в профила:
https://photo-forum.net/i/97792&USER_ID=6684

Не разбирам защо теми в стил "глейте го тоя колко е зле!" в 95% от случаите са труд на най-посредствените щракачи тук?

Дата:   01-06-05 11:46

никсън - смятам, че не си прав... макрото на ЛТГ може и да е лошо, но поне е оценено правилно...

Всеки от нас има лоши снимки, но не мисля, че еправилно да говорим така, както този автор е говорил под снимката....

Нека имаме малко уважение към тези, които пишат под нашите снимки...

Дата:   01-06-05 12:00

Точно защото всеки от нас има лоши снимки смятам за изключително неуместно да сочиш някой с пръст пред целия форум за подобно "провинение".

Специално прочетох цялата дискусия отдолу и съм на мнение че автора се държеше адекватно, докато не почнаха глупашките изказвания "не ме кефи" без грам обосновка. Това е единственото по-тъпо нещо от тези ++++ или **** дето станаха стандарт в този форум и категорично съм на мнение че такива хора не заслужават грам уважение.

Дата:   01-06-05 12:02

може никсън, може.. аз говорих за коментарите, не за снимката.. а тя за мен е слаба...

Автор: aquarius_v   
Дата:   01-06-05 12:02

niXon - [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   01-06-05 12:04

но пъ и защо веднага се нахвърлихте на ЛТГ>? представтете си, че друг беше пуснал тази тема?

Зимайте апаратите и вървете да снимате природа :) нов конкурс идва

Дата:   01-06-05 12:09

Който и да я пусне - няма да е добре, точно в това е въпроса! Вместо да си говорим някакви смислени неща - почваме с "вижте го тоя колко е зле", ми ОК, зле е... и какво от това?

Автор: Todd   
Дата:   01-06-05 12:16

Май не съм виждал някой да пусне тема " А бе вижте ме колко съм некадърен " а ? [smilie5]
Аз ще я напиша някой ден ако не ме изпревари някой :)[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: nrk   
Дата:   01-06-05 12:17

n1x0n, аз пък съм "за" да се показват слаби снимки събрали забележимо голям брой точки.

И това трябва да се прави не само от майсторите, а от всички. Щото ако ти (примерно) пуснеш тема за някоя слаба снимка с над 200 точки (отпреди да влезе в избрано) една камара народ ше изреве - "баси арогантния професионалист, кво искаш от нас начинаещите". А ако всички го правят няма да е така, нали?

Не става дума да се обижда някой или да се гаврим с нечия работа или забавление.

Идеята е от една страна да се ограничи фалшивото гласуване.

От друга страна, ясно е също, че понякога гласовете са си истински - такова е нивото на сайта, ми беше казал някой в една друга тема. Ами как да се промени нивото? Админите кво да направят - силата ли да използват? Това е един от начините да си изграждаме или променяме критериите...

Автор: gorbi   
Дата:   01-06-05 12:30

категорично мнение -бездарна снимка - съм съглаасен че не бива да се дава ей така с лека ръка..... Колкото до това да се прави сеир за сметка на другите - n1x0n и е прав и не е.....
Хубаво е авторът да се замисли преди да пусне нещо, дали няма да попадне при сеирджиите..... Отрицателните реакции ги няма във форума, никой не толерира под снимките си отрицателни коментари..... Затова аз съм твърдо [smilie24] да се пускат подобни теми, класации и обсъждания на снимки във форума..... Това според мен ще е положително за нивото на снимките..... Ако целта е такава де.... нивото....
Иначе ще има само +++ !!! sup и класс..... [smilie5]

Автор: krassimire   
Дата:   01-06-05 12:32

Един въпрос, какви са другите ви забележки за снимката освен техническите?
Рамката ясно че не е адекватна, и е хванато малко кофти, но не се карайте на автора че другите са гласували точно за тази снимка. Нещо им е харесало за да го направят.

Публикацията е редактирана (01-06-05 12:35)

Автор: Frida   
Дата:   01-06-05 12:35

Снимката няма да коментирам. Но е супер грозно да сочиш с пръст някой и да го осмиваш публично. Това се правеше едно време в детската градина. Да, вярно е, децата са жестоки и не разбират дали нараняват някой или не. Но ние вече не сме деца и нямаме никакво оправдание да се държим така. Освен може би инфантилността, но не мисля, че някой иска да се окичи с такова оправдание?! Снимайте просто.

Автор: Vinsent   
Дата:   01-06-05 12:40

Frida [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   01-06-05 12:45

да осмиваш публично заради самото осмиване , като в детската градина е грозно...... Да изкараш една снимка във форума, за да я обсъдиш със съфорумци мисля е друго нещо.... Или изхождаме от презумцията, че всички са маскари пак...... И оставаме да се прегръщаме, радваме, вдигаме палци и ++++ и т.н. На 100 теми няма и една с обсъждане на снимка...... Ми нали затова е този форум бе.... да се обсъждат снимките му...... Ами дайте да обсъждаме снимки, да видим кой къде греши, кой къде е мн добър, какви снимки не са за тук и защо не са за тук...... Има и компромисно решение, да се пита автора дали е съгласен да му се сложи снимката в тема и да се обсъжда.... Сори за хаоса в поста...[smilie3]

Дата:   01-06-05 12:47

но да си сложим табу за обсъждане на снимки е тъпо......

Автор: nrk   
Дата:   01-06-05 12:48

Непочнеността на някои сред нас, както/или и лошият вкус на публиката трябва и ще бъдат посочвани.
Какво инфантилно виждаш в това, Фрида?

Не говорим за усмиване, подигрване и други примитивизми, а за предизвикване на нормална дискусия, когато нещо изглежда не на място.

Дата:   01-06-05 12:49

"...не мацам по гениалните ти открития с малоумни коментари,
но специално ще пусна още един вариант
да изпразниш и другия пълнител , вероятно запълваш
творческа ваканция.."

Ей това са думи на онеправдания автор....[smilie19] [smilie19]

Дата:   01-06-05 12:49

Ми факт е че нивото на сайта е такова - нищо не може да се направи по въпроса. Такава му е концепцията - масов сайт за фотография.
Ако някой си мисли че плюейки снимките, рейтинга или коментарите на хората ще промени тази концепция - жестоко се лъже. Админите не че не могат, те не искат да я променят, защото сегашната концепция е печеливша и работи.

Нищо положително за един автор не може да има в това да му изтипосат кадъра със надпис "бездарна снимка"! Подобни теми само са повод автора да се обезсърчи или озлоби и да почне да си връща /което при равнището на фотографията тук не е абсолютно никакъв проблем/. Тоест подобни теми са не само злобни и надути, но и тотално безполезни.

Аз лично не мисля че бих пуснал такава тема, защото се съобразявам с нивото на хората тук - никой не се е родил научен, всеки е минал по този път.

Автор: Frida   
Дата:   01-06-05 12:50

Вие не правите критика на снимката му. "Това е боза" е далеч от критиката. Пък да оставим въпроса, че аз лично не вярвам в положителните резултати от негативните оценки.
Пък и не мисля, че си вярвате, че подобен публичен вербален побой, ще го направи по-добър творец, нали?

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна