Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Няма ли благодарни....
Автор: 4i4obenjy   
Дата:   31-05-05 23:20

Нима няма тук ученици на професор Румен Георгиев - Рум, които да му направят един сайт? Срамота е първият в историята на България професор по фотография и българският Бресон да няма свое място в нета.

Отговори на това съобщение
 Re: Няма ли благодарни....
Автор: boni   
Дата:   31-05-05 23:28

Ние можем да му направим представяне с галерия от негови снимки. Ако го познаваш му кажи,ще го направим с удоволствие!

Автор: 4i4obenjy   
Дата:   31-05-05 23:35

Приятели сме имам му телефона, но той в София аз във Варна не сме се виждали от 5 години.

Автор: n1x0n   
Дата:   01-06-05 00:15

първият в историята на България професор по фотография

българският Бресон

Викам подобни титли да се раздават малко по-кротко!

Автор: Junior   
Дата:   01-06-05 01:49

Boni, ima kak da se svarjem s choveka - ne se boi....

Автор: субектив   
Дата:   01-06-05 02:35

[smilie24] [smilie24] [smilie24]
Преподава в НАТФИЗ; Има собствена пост-клетка при портиера - оставете му вербална покана за контакт!!![smilie24] [smilie24]

Автор: kimbo   
Дата:   01-06-05 08:08

n1x0n С цялото ми уважение към теб, ма изказването ти е за коментар "Българска работа" ! Хайде сега пак да отричаме всичко и всички. А който познава Рум знае за какво говоря. Не знам за теб, но Румен има лични похвали от Бресон върху албумите си с творби. [thankyou]

Автор: 5kan   
Дата:   01-06-05 08:58

http://www.silvena.net/art_gallery_bg/exhibitions_right_03.htm

http://www.phototresor.com/portfolio.php?id=26&Rows=2&LightBox=-1&SortBy=0&Order=0&ShowWhat=0

Автор: n1x0n   
Дата:   01-06-05 10:40

kimbo, аз не отричам нищо и никой, просто смятам че присвояването на титли "българският ......." е редно да се прави малко по-умерено /ако е нужно изобщо/, нищо друго! Освен това "втори", "български" или "ескимоски" Бресон няма! Има само един Бресон. Тези приравнявания са не само неточни, но и унизителни за всеки един автор държащ на своята уникалност.
Отделно че нищо на света не може да ме убеди че Румен Герогиев е творец от такъв калибър. Съжалявам.

За справка:
Познавам Румен Георгиев като фотограф от доста години, преди във ВИТИЗ да се появи катедрата по фотография, присъствал съм на някои от първите му лекции, виждал съм повече негови кадри отколкото повечето от хората тук и изказвам мнението си именно на тази основа.

първа  назад  1     всички  напред  последна