Автор: speedlite
Дата: 30-05-05 22:18
Хм, сега ще ви разкажа случка от eBay...
Аз лично съм се парил там, и то от продавач с над хиляда положителни отзива (Power Seller).
Въпреки че бях абсолютно коректен, платих веднага и си разменихме три мейла с него (отговорите му бяха с по две думи), не само че не получих стоката, ами повдигна срещу мен процедура за неплащане (!) и се оплака на eBay че изобщо не съм установил контакт с него (!). ![[smilie9]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie9.gif)
Писах му пак няколко пъти, сравнително любезно, да изясним случая. Не ми отговори изобщо. Поддържа пред eBay обвиненията си срещу мен.
Аз, съответно, също го обвинявам, но в такива случаи администрацията обикновено е на страната на янките, особено ако са Power Sellers. Сега чакам да видя какво ще стане. По принцип може да решат да ми спрат акаунта. Най-вероятно ще ми изгорят и паричките, добре че не бяха много ($185).
Чак впоследствие разгледах подробно отзивите за този човек и забелязах, че на стотина положителни се пада по един отрицателен, и то все с оплаквания за подобни необясними (за здравия разум) действия от негова страна.
Та така... колкото и да си отваря очите човек, никога не е късно да го изненадат.
|
|