Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kodak EASYSHARE DX 6440
Автор: BORIME4KA   
Дата:   26-04-04 01:25

Видях този апарат и реших, че е точно това, което ми трябва... Можете ли да ме разубедите? Не вярвам... [smilie5] Обаче ми е много интересно дали има възможност да се намери в България на сносна цена. В САЩ повечето цени се въртят около $300, което е супер с включена док-станция.
В България, обаче, като че ли никъде го няма. Имате ли идея откъде може да се купи? Единственият представител на Кодак, който видях, беше ФОМУС ООД и цените и моделите им не са актуализирани (поне на get.bg, друг сайт не открих) от година и три месеца!!! Та, ако някой има представа да се обади... ако не, поне да си каже мнението. Смятам, че за апарат около 500 лв. е добър!

Отговори на това съобщение
 Re: Kodak EASYSHARE DX 6440
Автор: Elina   
Дата:   26-04-04 21:38

Tezi modeli na Kodak imat edin osnoven nedostatyk - shumopodtiskaneto im e tvyrde agresivno. Za da niama shum po snimkite, softuerno snimkata se "zamazva". Tova e pochti dobre za sinio nebe, zashtoto ne se zabeliazva shum, no ako ima treva, gora, kosa na chovek, kozina na jivotno se poluchava edin mnogo nepriaten efekt, vse edno snimkata e risuvana s boi i e na "mazki". Po vremeto kogato izleze predshestvenikyt na modela, koito si si izbral v dpreview se vdigna mnogo shum po toia vypros. No vypreki tova prodyljiha da izlizat novi i novi modeli sys syshtia problem (dx6440 ne pravi izkluchenie). Niama nachin da se izkluchi tova - na jpg-to s nai-dobro kachestvo si lichi dori na razpechatka 10x15, a na ekran full size polojenieto e plachevno. Togava vyv Kodak foruma go narekoha "oil painting effect" - vse edno snimkata e risuvana s masleni boi i e na "mazki". Eto link kym temata http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1011&message=7095812
Vij primerite, koito horata sa dali- tam si lichi za kakvo stava vypros.
Eto edin primer ot dx6440 - obyrni vnimanie na dyrvetata v dalechinata, po korabite e zamazano, vodata http://www.imagestation.com/picture/sraid71/p5c26d3224a7e54dfeb43af97bf947129/fb87aec8.jpg.orig.jpg (gledai go full size)

Re: Kodak EASYSHARE DX 6440
Автор: BORIME4KA   
Дата:   03-05-04 01:09

Много мерси за информацията! Ще почерпя на някоя среща... [beer] А ти какъв фотоапарат от същия клас би ми препоръчала?

първа  назад  1     всички  напред  последна