Автор: ecobo
Дата: 28-05-05 17:51
Наблюдавам известно време един регистриран Член на форума с ник nextgen. Тоя Член постоянно ръси глупости и дава "компетентни" мнения, а си личи от пръв поглед, че няма грам познания по фотография. Вижте например тук:
https://photo-forum.net/i/129635
На всичкото отгоре, Члена няма нито една качена снимка, няма уеб-сайт, няма лична снимка и т.н. - пълна анонимност.
Та, предложението ми към админите е следното: според мен е необходимо да се въведат някакви ограничения за подобни спамъри. Например, членове (вече с малко "ч") с по-малко от 3 качени снимки (или 6, 9 - както решат форумците) да нямат право да дават мнения за снимките на другите. Или членове които нямат снимка с рейтинг по-висок от 20 да не дават мнения. Може да се направи и комбинация от двете рестрикции.
Смятам, че ако подобни мнения, като на въпросния Член, излизат от анонимни наблюдатели на сайта - няма лошо, ама мембъри да спамват така хубавия сайт е малко обидно и принизява нивото тук. Аз отскоро съм тук, но намирам сайта за много добър и ми се ще да си остане такъв, или още по-добре - летвата да се вдигне. Иначе, любителски сайтчета за фотография дал Господ, ама тук, мисля, насоката е по-друга.
Вие как мислите?
|
|