Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 PRAKTICA или Polaroid? Кой от двата да избера?
Автор: EMILEN   
Дата:   28-05-05 16:46

Решил съм твърдо в най-скоро време да си взема някакъв цифров фотоапарат. И тъй като имам твърде ограничени средства, съм се спрял на следните два модела:

http://www.fotomaniq.com/shop/product_info.php?cPath=22_25&products_id=35

и

http://get.bg/catalog/product_info.php?manufacturers_id=162&products_id=9848

И двата фотоапарата струват 120 лева с ДДС. Кой от двата да избера? А освен това Практиката я дават със статив. Недостатъкът на Полароида е, че иска таман 4 батерийки, за да работи. Така че съм се спрял на Практиката общо взето, но все пак ме интересува и вашето мнение.

Публикацията е редактирана (29-05-05 14:52)

Отговори на това съобщение
 Re: PRAKTICA или Polaroid? Кой от двата да избера?
Автор: the_shooter   
Дата:   28-05-05 17:19

Пич, недей си купува нито един от двата. Аз имам практика 2.0 мегапиксела, също с цемос сензор, много изкривява в червения цвят. Палароида не го знам. Същия въпрос като теб го зададах преди 1 година. Събери още някой лев и за около 300лв. ще си вземеш някой намален Пентакс или Никон от Метро. Ако обаче много държиш да си го купиш на момента, моята практика ще ти я продам за 80лв.

Автор: pmartinov   
Дата:   28-05-05 17:41

Eвтините неща излизат най-скъпо !!!

Дата:   28-05-05 21:58

the_shooter, ти адекватен ли си? Аз ти викам, че ще си купувам фотоапарат за 120 лева, а ти ми викаш да събера някой друг лев и да си взема за 300 лева нам си к'во. Е извинявай ама между 120 и 300 лева има супер огромна разлика, не мислиш ли? А относно твойта Практика, предпочитам да си взема чистак-бърсак нова 3 мегапикселова Практика с 1 година гаранция със статив за 120 лева, вместо 2 мегапикселова без гаранция за 80 лева.

Автор: athom   
Дата:   28-05-05 22:04

EMILEN, и кво шпраиш с тая пръчка за 120 кинта ве?
Дай ги тия пари за Практика ама лентова...барем може и нещо да научиш.

Автор: Darksorrow   
Дата:   28-05-05 22:06

Aз пък мисля, че и двата фотоапарата са с цена почти 200 кинта, та не знам какво се пънеш...
А и едва ли такова отношение към човек, който иска да ти помогне, и ти дава съвет, е подходящо...
Освен това за тия пари нищо читаво няма да е, така че гледай да е втора ръка, макар и без гаранция, или събирай още. Факт.

Дата:   28-05-05 22:13

Ще снимам, к'во може да правя. Лентова не ми е необходима, няма да се правя на фотограф. Трябва ми, за да си гледам снимките на компютъра. За 120 лева не очаквам кой знае какво. Важното е да върши работа. Вземам си го за лична употреба и нищо повече.

Автор: Георги   
Дата:   28-05-05 22:15

успех :)

Дата:   28-05-05 22:17

EMILEN, според мен ти просто не си разбрал за какво става дума...

Автор: youn   
Дата:   29-05-05 10:13

Практиката има нещо подобно на ръчен фокус, което ако имаш намерение да снимаш на по близко разстояние от 1м. е предимство. В смисъл има опция "макро" което при полароида не съм го забелязал. Освен това е по-компактна

Автор: yan   
Дата:   29-05-05 12:14

Нито един от двата!!!!!!!!!!!!!
Почти за нищо не стават.
Преекпонират на светло, недоекпонират на тъмно, нереални цветове, нямат фокус!
Изчакай и си вземи нещо марково!

Автор: boreto   
Дата:   29-05-05 14:22

"Трябва ми, за да си гледам снимките на компютъра."

Ми за какво са ти тогава 3МРх? Стигат ти 1,3МРх. Съветът за втора ръка е разумен. Така или иначе каквото ново и да избереш до 300лв, ще се набуташ.

Дата:   29-05-05 14:37

Ами да и 1.3 МП ми стигат, но такива просто не се продават вече. А и да се продават, ще са по скъпи от тези двата за по 120 лева. Макар че не се знае кога ще ми се наложи да изкарам някоя ценна снимка на хартия и тези 1.3 МП няма да ми стигнат доникъде.

За втора ръка съм навит само, ако е мой личен познат. Защото не се знае на какъв тарикат ще налетя. А и все пак друго си е да знам, че имам 1 година гаранция.

Дата:   29-05-05 20:29

EMILEN, "ценна снимка" на хартия от тия два апарата нема да изкараш, нищо че са по 3илитамколкоси пиксела...това, ПОВТАРЯМ, са пръчки!!!

А като толко ти е зор да е под "120 лв"...толкова много и толкова ценни...ями не вървиш...в момента с упорството си просто спамиш форума.

първа  назад  1     всички  напред  последна