Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 NIKON от къде в България
Автор: TVPETROV   
Дата:   28-05-05 10:36

Здравейте! Къде мога да си купя NIKON на най добра цена?Любител съм и искам да си сменя фотоапарата с цифров като бюджета ми не позволява в момента цена повисока от 700лв.Не зная дали за толкова малка сума мога да си избера нещо,но искам да разгледам какво се предлага.Благодаря ви предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: NIKON от къде в България
Автор: Junior   
Дата:   28-05-05 10:39

mnogo dabar filmov aparat mojesh da si vzemesh za tia pari.... za DSLR - oshte triabva da porabotish

Дата:   28-05-05 11:01

Не става въпрос за DSLR,а за нещо по обикновенно от компактния клас.Аз съм имал и други камери.Започнал съм със "смяна8"после "Практика L","Самсунг",сега имам "Кодак DX 4530",но при него не ме задоволява фокусирането при по лоши светлинни условия и това ,че няма абсолютно никакви ръчни настройки,също така е доста бавничък,няма възможност за серийни снимки и в общи линии това са нещата които ме притесняват.

Автор: Darksorrow   
Дата:   28-05-05 11:01

По принцип от http://etronicsbg.com можеш да вземеш всякаква техника на много добри цени, с гаранция. Не съм пазарувал лично, но общо взето всички ги хвалят.

Дата:   28-05-05 11:02

Като гледам куллпикс 4800 е за такива пари, май не е лоша машинка.

Дата:   28-05-05 11:04

ами от "нещо по-обикновенно" не можеш да очакваш чудеса с бързо фокосиране, и при лошо осветление....

Дата:   28-05-05 11:08

Junior, недей така, бе. 700 лева са напълно достатъчни за един прекрасен дигитален фотоапарат, ако човек знае какво да купи. В крайна сметка фз5 колко пари е? А лош ли е?

Дата:   28-05-05 11:12

ами айде отговори си сам [smilie3]

От сапунерките не може да се очаква бързина... от НЯКОИ от тях може да се очаква що-годе качество, но само от някои... и те обикновено не можеш да ги намериш изобщо...

Дата:   28-05-05 11:17

Благодаря за инфото.Аз също се бях спрял на 4800 и ако някой е работил с такъв и може да сподели впечетления ще съм благодарен.А що се отнася до чудеса аз съвсем не очаквам такива.Скоро ми попаднаха няколко снимки правени с SQ и определено ми допаднаха,но не правя заключения,защото бяха снимани при перфектни св.условия.Нямам информация за малкия S1.Той е скъпичък но е много компактен.А как снима не знам.Просто ми се иска да е удобен да мога да го нося по често,а не само целево.

Дата:   28-05-05 11:19

ако търсиш качествено изображение от Никон-ска сапунерка - 5700! най-чистият образ от всички сапунерки изобщо...

Автор: ancho   
Дата:   28-05-05 11:19

А бе Junior,
Кво си освирепял срещу сапунерките напоследък.
Първото ограничително условие винаги са си паричките.
И аз може да искам апарат за 5000 $ ама не съм спечелил от тотото, а и нямам спонсор борец.
А и ако вземем да си ги мерим (което често избухва тук със страшна сила) дали ще има и 10% с ДСЛРта, а?

Дата:   28-05-05 11:21

ДСЛР-тата също са за бой с малки изключения (2 изключения, за да бъдем точни)

Дата:   28-05-05 11:29

JUNIOR,да разбирам ли че 4800 ще е грешен избор?Защото там ме привлече обектива.5700 не е ли с по слаб такъв?

Автор: Crossblade   
Дата:   29-05-05 00:07

Обектива. Хубав дълъг zoom, има но без стабилизатор.
Трябва ли да е задължително Никон ? Защо не погледнеш FZ5 и Z3 от Panasonic и Konica Minolta съответно ... ? 12х, стабилизатор, ръчни .... бла :)

Дата:   29-05-05 10:08

Здравейте Crossblade.Не е задължително да е никон,но скоро видях едни снимки от никонSQ,които силно ме впечетлиха,като качество и понеже трудно мога да видя копия от различни камери,а вече допуснах една грешка като закупих камерата която имам сега бих искал да заложа на нещо по сигурно,което да ме устройва за няколко години.Ще се опитам да видя и копия от панасоник.Голямото разнообразие и бързото развитие на тия изделия прави избора много труден и затова са многобройните въпроси от типа на какво да си купя.Сега ако някой ме попита за камерата,която съм ползвал,бих могъл да споделя почти всичко плюсове минуси и тн.

Автор: Crossblade   
Дата:   29-05-05 17:04

Здравей. Panasonic се оплакват от малко шум в повече. Но това е май само техния "проблем". Моделите с 12х дават голям набор от опции (ръчни) и добра светлосила на Leica оптиката. Всички ги хвалят :)
FZ4 e на 749 лева. Като допълнителен разход ще имаш само по карта за памет. Батерията е Li-Ion със зарядно в комплекта.

А ако искаш джобен размер, но без ръчни възможности и все пак със супер изображение - S1 на Nikon май наистиан е много добър. А на дизайн определено го слагам ПРЕД плочките на Sony !

Дата:   29-05-05 18:53

Благодаря ви Crossblade.Сигурно ще се въсползвам от съвета ви.Вие виждали ли сте копие от S1?Ще опитам да се запозная по подробно с него и ако компромисите в качеството не са много може би ще се спра на него,тъй като ще мога да го нося винаги без да ме обременява с големината си.За сонито наистина не чух добри отзиви.

Автор: jumbo   
Дата:   29-05-05 18:59

значи С1 е гъзарско апаратче
цена 800 кинта
5мпиксела
за 860 си вземаш 7900 който е 7 мп пак е с алуминиев корпус и е добър като дизайн
за повече инфо за данните
www.club-nikon.org

Автор: SLR   
Дата:   29-05-05 19:22

Аз се чудя от 2 дена що jumbo мълчи по темата а той си правел кални бани[smilie18] [smilie18] [smilie18]
Наздраве и сори за офтопика[beer] [beer] [beer]

BTW,TVPETROV,ако ви интересува една Минолта А1 може да ми пишете на мейла.

Дата:   29-05-05 19:46

Аз казахи по горе,че сега няма да избързам,още повече,тази цена ми е височка,но се надявам да продам стария и да си помогна и да разширя избора,но все ме тегли нещо към NIKON,пък дори в по ниския клас да е.

Автор: ejko   
Дата:   29-05-05 20:00

искам да знам кой са двете изключения, за които говори Младшия???? Младшиии казвай бързо, не криииии..............

Автор: Stoevmobile   
Дата:   29-05-05 20:06

ejko,
то са ясни бе, изключенията - 20D и 20D Kit [ezik]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]
Аре наш'тееееееееееее!!!!!!
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: ejko   
Дата:   29-05-05 20:10

[smilie5]
за теб Стоев знаем, ама тва 20д кит не знам от къд его измисли!!! Тва е най-недомисления кит, за който се сещам, освен ако не говориш за кита с 17-85, а ти не говорищ за него[smilie3]
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна