Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 RQ silverfast
Автор: batFicho   
Дата:   26-04-04 13:52

абе просто седя и си се 4удя зна4и[smilie11] ,дали някъде някои има работеща версия на програмата silverfast ai,и дали някои някъде не иска да я сподели[smilie5] [smilie5] [smilie5] ако има такъв много много 10х[smilie24] [smilie24] [smilie24] ако пусне линк[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: RQ silverfast
Автор: pinko   
Дата:   26-04-04 14:08

Имам SilverFast v6.0 SE

Имам оригиналния диск, който дойде със скенера Епсън 3200 Фото Про, мога да ти го дам да си я инсталираш[smilie7]

Публикацията е редактирана (26-04-04 14:10)

Дата:   26-04-04 14:12

ok [smilie19] кажи как да стане, или ако можеш да я upload някъде......[smilie8]

Дата:   26-04-04 14:16

ICQ 131386055, тел. 0887 631329, 02/9807954, Иван

Няма къде да я кача, пък и е голяма, над 250Мб е...

Обади се...[smilie7]

Автор: jumbo   
Дата:   26-04-04 15:07

силверфаст не е универсална програма за всеки скенер си има отделна
иначе те бяха пуснали една програма за обработка на дигитални снимки която пак се казва алабаласилверфаст не помня точно
та програмата на пинко ще ти свърши работа само ако имаш този епсън

Дата:   26-04-04 15:27

Тук си в грешка, Никончо, в ГОЛЯМА ГРЕШКА...

Програмата си идва със скенера, както и ФШ Елементс2, и двете програми бачкат с всичко...да не би да искаш да ме убедиш, че ФШ Елементс, който е със скенера, бачка само с изображения от скенера, или пък другия ми ФШ елементс, който дойде с Канона 300д, бачка само с файлове от Канона???

Всъщост не знам, може и да е така, и двата ФШ елементс не съм ги инсталирал, не ми трябват[smilie7]

Въпросния силвърфаст работи със скенери Умакс, НР и Канон, на други не съм пробвал

Публикацията е редактирана (26-04-04 15:28)

Автор: jumbo   
Дата:   26-04-04 15:36

моя софт си дойде специално за моя скенер който е умакс и е неговата програма за сканиране със всичките му негативни маски и при пускане си търси скенера и понеже едно време имах старата 5 та версия та пробвах 6 та за епсън и..... дедовия иска си специално да е за умакс едикойси модел

Автор: plamennk   
Дата:   26-04-04 18:04

Джъмбо е прав силвър фаста за всеки скенер или камера си е отделен посетете сайта на лазер софт и ще се убедите

Автор: Stoyan22   
Дата:   27-04-04 00:11

Вярно е програмата е за конкретния скенер, ползвам я с микротек 120тф, супер е, всичко друго което сам виждал или ползвал не става.

Дата:   27-04-04 15:30

благодаря на вси4ки
[smilie24]
силверфаст има разширение или по скоро допълнителен файл които описва скенера на който се използва, но като цяло на мен ми трябва програмата, колкото до съответния файл или разширение за скенера на които ще ползвам програмата - може да бъде намерен под формата на crack/с името конкретния скенер/ [beer]

Дата:   27-04-04 18:57

batFicho, за сигмата ЕФ 500 супер

виж този линк: http://photonotes.org/reviews/sigma-ef-500-super/

първа  назад  1     всички  напред  последна