Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Цифров фотоапарат като подарък?!
Автор: apollo   
Дата:   25-05-05 12:41

Искам да купя като подарък цифрово апаратче! Става дума за дете и искам да е нещо по евтино-около 200лв. но на доказана марка. Хвърлил съм око на Kodak 7300 с фиксиран фокус без варио и 3,2mpx. В DPreview имаше нелоши отзиви за модела. Ако може да си кажете мнението за фотоапарата или да видя снимки от него...!:)

Отговори на това съобщение
 Re: Цифров фотоапарат като подарък?!
Автор: Junior   
Дата:   25-05-05 12:45

za 200 leva - kupi kliuchodarjatel, buket i bonboni... tochno se vrazvat...

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   25-05-05 12:49

ебати подаръците а на мен кво АПОЛЛО скоро ми идва рождения ден събирай за совалка!!!

Кодак мен не ми вдъхва доверие! виж за Канон Никон Минолта Сони по-става.

Но най добре питай рожденникът дали иска такова апаратче и ако не му харесва дай му ги тез 200 лева и той да сложи още 200 та да си вземе нещо по добро! Поне 1 класа над Кодака!

Автор: Borisoff   
Дата:   25-05-05 12:52

Е добре де! Не прочетохте ли че става въпрос за дете - да си щрака, да се кефи и увлича. Може би дори да бъде възпитано в любов към фотографията...

Автор: Todd   
Дата:   25-05-05 13:04

Вземай го - що питаш ??? И 350D да му вземеш на него ще му е все едно .Така че нема кво да го мислиш .А пък и тук надали има някой който да е пробвал всички модели на пазара .

Автор: glorious   
Дата:   25-05-05 13:57

хехе,вземай...
аз имам не цифров кодак, много съм доволен, тука се приказва,че при цифровите обаче кодак-а не бил много добър..
нямам опит с такъв,но щом е за дете,мисля ,че ще свърши работа.и не слушай колегите,че от 200лв скачат на 400 и после почват да те врънкат за дслр -за повече от 900 $ :)))
а ако искаш марка пробвай олимпъс,мисля че вършат работа.

Автор: Crossblade   
Дата:   25-05-05 14:28

Аз можех да ти дам моя Бенк [cool]

Абе взимай :) За такъв клас ако снима бързо ще е добре. Едва ли ще му трябва голяма резолюция за принт или всичко ръчно [smilie5]

Автор: bosilek   
Дата:   26-05-05 02:07

Не познавам този модел, но имам Кодак ДХ 7440 и за парите и за нивото съм доволен.

Разбира се, става дума за сапунерка, но повечето хора, които познавам не могат да управляват дори най-елементарните настройки и за тях само пълен автомат върши работа. Те са си щасливи на нефокусирани и тъмни снимки, недоекспонирани или преекспонирани и т.н. и въобще не искат да дават повече пари за по-качествени апарати, а което е по-важно, дори и да имат такъв, го ползват само на автоматичен режим.
Така че за дете, което ще снима поне на първо време само съученици или из къщи и на екскурзия, нещо подобно ще е достатъчно.
Успех в избора!

Автор: gecko   
Дата:   26-05-05 12:26

Вземай! Фотоапарата е хубав подарък за дете. Имам наблюдения от евтин цифров Кодак (демек "сапунерка") - прави съвсем прилични снимки. Детето ще се радва.

Съществува и варианта лентов апарат - за по малко от 100 лева може да вземеш много прилична машинка. Тъкмо детето ще се научи на дисциплина като снима със ленти [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна