Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Нов обектив от Сигма
Автор: dau   
Дата:   25-05-05 15:20

Някой да изкаже мнение за последния подобрен обектив на Сигма APO 70-200mm F2.8 EX DG / HSM
Доколко е изгодно това чудо за парите си ($839), и дали има друга алтернатива в този диапозон с по-добри възможности за тази цена. Мен много силно впечатление ми прави постоянната светлосила по цялата дължина!

Някой ако има по-добри впечатления да казва, а и ако примерни фотки може да покаже някой ще е супер!

Отговори на това съобщение
 Re: Нов обектив от Сигма
Автор: kkaammii   
Дата:   25-05-05 16:00

Ами как може да се изкаже мнение при положение, че обектива го няма в продажба [smilie11] Що се отнася до не DG версията, могат да се кажат доста добри неща и няколко минуса. Мога да ти постна някоя снимка ако искаш.

Дата:   25-05-05 16:27

Ами на мен това http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=148317&is=USA не ми изглежда като да го няма в продажба! Пусни някои фотки да видим за какво става дума, аз не съм много наясно с всичките означения на Сигма просто в dpreview се изказват добре за обектива.

Дата:   25-05-05 16:35

kkaammii ще съм ти благодарен ако можеш да ми пуснеш няколко фотки на емейл daudev@gmail.com. Твоя обектив какъв е точно?

Автор: Ceaser   
Дата:   25-05-05 16:54

dau: tova ne e DG versiqta!

Автор: borissov   
Дата:   25-05-05 17:11

kkaammii: ти нали беше решила 100-300 да взимаш? :-)

Ceaser: на снимката е DG.

Автор: kkaammii   
Дата:   25-05-05 21:00

70-200 си взех, понеже е по-функционален. Най-малкото се убедих като трябваше да снимам Световната купа по катерене в Търново и бях с твърд 300. Затова 70-200/2.8 + някакъв твърд 300/400 е по-добрата комбинация.

Иначе това което гледате в B&H не е DG, питала съм техния support.

dau снимки малко по-късно.....

Публикацията е редактирана (25-05-05 21:08)

Автор: borissov   
Дата:   25-05-05 21:57

kkaammii: ааа, ще се сетиш ти:-)
Аз съм почти убеден, че ще взема Сигмата + 1.4 ТС. Бях решил за 70-200 ВР, обаче предпочитам да инвестирам парите от разликата между двата (600 долара, баси) в двуседмично пътешествие с влак из Русия :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна