Автор: adonchev
Дата: 25-05-05 15:57
Здравейте, Търся евтини черно-бели рол-филми, ефке(25, 50, 100), класик 100 еко+, фортепан 100... Има ли някой в България който продава такива или трябва отново да си ги внеса от чужбина? Другият въпрос е: Ако реша да ги внеса от да речем Хърватска (ефке) или Германия има ли други като мен които търсят и биха се навили после да си купят? Колко? Вчера получих офертата от Фотокемика-производителите на ефке, според която, при заявка от 150 рол-филма, цената, с транспорт, 20% ДДС и 10%(от цената на филма)награда за положения труд, излиза 5,50лв./бр. - Навити? Неангажиращо защото на мен 150 филма ще ме изкарат около 3 месеца... мога и сам да си ги изразходвам. Класик 100 еко+ ще излезе още по-евтин, но там разправията е повече. Продажната им цена е 9,90€/10бр., но нито знам що за филм е, нито успявам да открия някаква информация във photo.net или apug.org. Само това което казват търговците като Fotoimpex.de и JandC в щатите. За ефке се знае, че са добри, но са по-скъпи... А бе, търся си филми...На всякакви идей ще съм благодарен!
|
|