Автор: Mimic
Дата: 25-05-05 13:25
Айде да бъдем добронамерени. За 900 долара можеш да намериш Канон 300Д с китовия обектив. За същите пари може да намериш и Никон Д70. Народа казва, че китовия обектив на Никона бил много по-добър от този на Канона и тук съм склонен да повярвам. Това, което трябва да разбереш е, че ти не купуваш апарат, а си купуваш система. Предимството на Канона е, че има много по-голяма гама от обективи, които може да използваш. За мен това беше решаващото. Ако не си склонен в бъдеще да се обзаведеш с обективи, най-вероятно не трябва да си купуваш СЛР апарат поради простата причина, че горния клас сапунерки обикновено са с по-добри обективи от китовите и на двата гореспоменати апарата. Амиииии ... никонците да кажат, защо да си купи никона (аз лично не виждам добра причина, по-леко като замахвате за удара моля) ... матрицата му била по-голяма, имал си много удобна врътка ... ама ади моля ви се бегайте оттука с врътките и матриците си
Другото важно нещо е, че без хубав макро обектив на тоя СЛР не можеш докара хубаво макро докато хай-тек сапунерките се справят доста добре в тази област
Забравих да кажа, че само за 200 долара отгоре можеш да вземеш наследника на 300Д - 350Д. Според мен си заслужава разхoда, макар че сума си и народ казва, че бил много дребен и му се губел в ръцете. Аз го подържах и макар, че нямам големи ръце имам дълги пръсти и стои много елегантно в ръката / нема начин да не те заглеждат жените по улиците особено ако му сложиш една по-голяма цев отпред
Толкоз от мен .... аре наштееееееееееееее ![[beer]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif)
Публикацията е редактирана (25-05-05 16:53)
|
|