Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Е18 Problem
Автор: Mr_Punch   
Дата:   24-05-05 08:58

Imam aparat Canon A70 v4era kakto si durjah na ramo 4an4ikata v koqto be6e aparata prezramkata se skusa i ot okolo 30 sm panda na plo4kite aparat4eto be6e i v kaluv no tova ne pomogna :) Opitah da go pusna. Obektiva se izvadi i pove4e ne pojela da se pribere na dislpeq izpisa E18 zableqzah posle i 4e prusten4eto koeto e za ZOOM kato se natisne na ednata strana posle ne se vru6ta obratno...i vuob6te tezi apart4eta sa mnog nejni :( a tolkova leko padna. Kakvo bihte me posuvetvali ? Kude i koi moje da go remontira i dali ima smisul ?

P.S. I ne si kupuvaite evtini kitaiski 4anti4ki 6toto im se kusat prezramkite kogato nai malko 4ovek o4akva :)

Отговори на това съобщение
 Re: Е18 Problem
Автор: Георги   
Дата:   24-05-05 09:12

потърси във форума за E18 доста се изписа

Автор: Junior   
Дата:   24-05-05 09:25

не му се плаши - включи и изключи апарата 5-6 пъти, много вероятно е да се оправи... ако така не стане - малка отверка (задължително с магнитен връх) и ще го управиш сам... пусни в Google е18 repair guide и ще ти излезнат няколко сайта с повечко информация и ЕДИН С ПОДРОБНО ОПИСАНИЕ И СНИМКИ НА ВСЯКА СТЪПКА ОТ РАБОТАТА...

Автор: IChertov   
Дата:   24-05-05 16:21

Аз пък имам PowerShot A60 и винаги като го слягам на статив ми се изключва и обектива си седи навън. ама никога не ми изписва Е18 само рядко пише в долен десен ъгъл Е30 и тва е.. ама го пускам и си се оправя.. :)

първа  назад  1     всички  напред  последна