Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Радио "Хоризонт" и фотографията
Автор: niro   
Дата:   24-04-04 09:33

Някои от по-ранобудните колеги може би са попадали във времето м/у 8 и 9 ч. в събота, когато сутрин в едно предаване на Едмунд България се коментират въпроси, свързани с фотографията. Слушах го за първи път преди 3 седмици и го помислих за нещо инцидентно, но какво беше учудването ми, когато то се излъчва вече 3-ти /поне за мен/ път. Днес напр. гост бе Иво Хаджимишев, а също така бе зададен и един интересен въпрос: "Колко пъти е по-силна слънчевата светлина от лунната?"
Нека тези колеги, които са го чули да не бързат с отговора, още повече тук няма награда - к-т книги на National Geographic! [smilie11] [smilie11] [smile] [smile] [smilie19] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Радио "Хоризонт" и фотографията
Автор: Ronson   
Дата:   24-04-04 11:32

xex, чакаме да напишеш отговора.

Дата:   26-04-04 09:24

Готово - 600 000 пъти! [smilie6] [smilie25]

Автор: jumbo   
Дата:   26-04-04 09:38

малко странно ми се види защо един фотограф трябва да знае тази разлика?!?!?!?!
едно време като учехме за цветна температура си говорехме за градуци по келвин и ни казаха ма те са страи сега всичко се мери в миреди и мирекси ма който и да питаш все за келвини ще ти каже :-) макар по-младите фотографи освен бял баланс за друго не са чували [smilie18]

Дата:   27-04-04 10:24

Така си е - просто научен факт и нищо повече. Сещам се /все още/ за контрасти при слънчево време или отражение на различните видове вещества - сняг, сажди, лице... ама това [smilie8]

първа  назад  1     всички  напред  последна