Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Zoom-Obektiv za Zenit-ET
Автор: Jodita   
Дата:   23-05-05 20:27

Znae li nyakoi dali i kakav OBEKTIV (sas zoom) shte pasne na ZENIT-ET (Made in Belarus)
Originalniya obektiv e na rezba i tochno tova mi sasdava zatrudnenie da namerya podhodyasht sas zoom.
Blagodarya sardechno na otzivchivite:)

Отговори на това съобщение
 Re: Zoom-Obektiv za Zenit-ET
Автор: boni   
Дата:   23-05-05 20:29

Ами има обективи със зум на резба М42 .За практика имаше ,има и някакви руски ама са скапани...
Не очаквай добро качество от тези обективи,снимай си с твърди - купи си няколко твърди на М42 ,поне са евтини

Re: Zoom-Obektiv za Zenit-ET
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   24-05-05 12:36

Ами аз имам например Exakta varioplan MC 1:3.5-4.5 f=35-70mm M42 и от него очаквам/съм видял много добро качество (а имам доста къси зоом с които да го сравнявам), например канонски 28-55, 35-70, Вивитар 28-90/2.8-3.5
Друг е въпроса, доколкото можеш да си намериш такъв обектив.
Ако искаш да видиш снимка с него - в първата изложба на форума "Снимка по песен" имам една пясъчна кула/замък, снимана с него. Някъде се пазеха тези снимки, като се поровиш. Стоеше пърфект 20/30 см [smilie3] [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна