Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 съвет за BENQ
Автор: reload   
Дата:   22-05-05 16:13

обръщам се към хората,които разбират от цифрова фотография... е и ако някой има от следните модели... :)
поради по-нисичък бюджет съм се спрял на 2 неща
1. http://benq.at/products/digicam/?product=478&page=specifications

и

2. http://benq.at/products/digicam/?product=473&page=specifications
сега имам пак BENQ и за парите съм доволен и най ме радва вградената батерия Li-ion...и следващия ми апарат ще е задължително такъв
Въпроса е дали като параметри са добри и си струват парите,които са доста по-малко от другите с подобни характеристики?

Благодаря много!

Отговори на това съобщение
 Re: съвет за BENQ
Автор: Darksorrow   
Дата:   22-05-05 16:18

Ако ще са само снимки за спомен, може да кажа, че може и да се случи да станат за нещо[smilie23]
От двата модела взимай втория.
Колко пари му искат?

едит: А да говориш, че "най- те радва вградената ли-ион батерия", е адски несериозно, смятам.
Пък що реши следващият задължително да е Бенк?

Публикацията е редактирана (22-05-05 16:20)

Дата:   22-05-05 16:24

щото нямам много пари.
снима си добре, цената е 255 долара за двата,ако успея да ги взема без ДДС

Автор: Darksorrow   
Дата:   22-05-05 16:28

Бах, за тия пари вземи Самсунг, ако питаш мен, разликата е сериозна. Виж им новите модели от "а" серията. А5 имам аз и в момента е 400лв. от "Техномаркет". Класи на Бенковете е, каквото и да говорят[smilie5] [smilie5] [smilie5] [beer]

Дата:   22-05-05 16:30

благодаря ще погледна
знам аз че са за любители и са качествени....
ама ме блазни да си зареждам апарата за всяко PC което е под ръка..

Автор: Stoevmobile   
Дата:   22-05-05 16:51

Не се лъжи по вградените батерии, ако се скапе - отива и фотощрака, колкото и евтин да е....
Колко дълго ти издържа батерията, дори и да не снимаш?
Ако ти се разреди батерията - какво става със снимките у апаратчето? Запазват ли се?
А за избора на марката Бенк... не ми се коментира....

Дата:   22-05-05 22:03

добре тогава ще търся други варианти :)

Автор: mitaka33   
Дата:   22-05-05 23:23

имам Benq DC35 и за любителски снимки е повече от добре. Много компактен, ли-йон батерията издържа над 120 снимки на 2048*1536 пиксела/половината със светкавица/. При добро осветление прави чудесни снимки. Не виждам какъв е проблема със запазването на снимките при разреждане на батерията - всичко си остава в SD картата. То ако беше така, всички със сменяеми батерии щяха да пищят при ваденето им за подмяна или заряд[smilie19]. А другото удобство на BENQ-а е , че докато си разглеждаш снимките с USB кабела, сапунерката сама се зарежда от компа. За 150 лева не е зле, а?
Е,в подходящ момент съм се насочил към друго компактно бижу - Pentax SV,но.....800 лева[shtrak]

Публикацията е редактирана (22-05-05 23:29)

Дата:   22-05-05 23:32

е и аз имам Ц35.....имаш ли качени снимки?

Дата:   23-05-05 00:06

Опитвам се да кача 2-3. Току-що се регистрирах и гледам че снимките са до 140 КВ и до 780 пиксела в хоризонтал. Някаква идея как да ги приведа в този вид?[smilie11]

Публикацията е редактирана (23-05-05 00:07)

Дата:   23-05-05 00:16

http://img138.echo.cx/img138/3444/15bb.jpg
http://img138.echo.cx/img138/6991/24mq.jpg
http://img272.echo.cx/img272/8987/35km.jpg
http://img272.echo.cx/img272/1294/41lh.jpg
Ще се радвам да чуя мнения

Публикацията е редактирана (23-05-05 00:22)

Автор: Георги   
Дата:   23-05-05 09:59

бенк-а е пълен шит :)

вземи някое канонче или самсунгче, панасониче и ще си повече от доволен.

на останалите [smilie19] [smilie19] [smilie19] дето ни убеждавате колко бенка за парите си е повече от добре.

едно е 700 пиксела за интернет, друго е че неможеш да извадиш читаво 10/15 на хартия от него (не говорим за повече). или просто твоето читаво е доста по-различно от моето.

Дата:   23-05-05 10:36

на мен ми харесват снимките.маже обаче както и при мен отляво на снимката маже....самсунг да имат нови модели....странно обаче на какви цени идват тук и защо ккелектроникс,сиреч техномаркет европа ги продава така...огромни надценки си слагат

Публикацията е редактирана (23-05-05 10:40)

Дата:   23-05-05 10:45

преди в метро продаваха една джобна минолта Ф нещо си, 4 мегапиксела с пълни ръчни настройки. колегата има подобна. убива за парите си. яко има някой с бенк наблизо около варна да се обади да ге мерим.

беше 480 с ддс преди 4-5 месеца. незнам колко струва бенк или ония дейзи дето правят касови апарати, но няма да е много по-различно като цена. а като възможности е все едно да сравняваш несменяема оптика с 1дс мк2

такива ми ти работи :))

Автор: RAFA   
Дата:   23-05-05 12:08

Съгласен с Жоро , тоя модел на минолта от метро наистина става..не се хварляй на тея "измислени" моделчета .. стисни малко ако трябва и си вземи нещо по читаво .. за 300 - 400 лв. вече има интерени апаратчета ..за семеини снимки са супер .. [smilie24]

Дата:   23-05-05 13:18

Ще е интересно да видим нещо от Минолта-та. Не възхвалявам марката Бенк, но дайте нещо снимано със сапунерка за 150 лв и пак да "ги мерим". Освен това много ценя факта, че мога да го нося навсякъде във вътрешния си джоб без да не го усещам, а не да обеся на врата си половин килограм[cool]. Между другото някой има ли впечатление от друг джобен модел - Pentax Optio SV?

Публикацията е редактирана (23-05-05 13:19)

Дата:   23-05-05 13:30

като за 150 лева няма аналог разбира се.

ама доколкото съм виждал бенк и мустек и останалите дивотии в офис1, клоняха към 400 лева.

Автор: trim   
Дата:   23-05-05 13:39

Аз съм любопитен какъв е модела на минолтата :)

Дата:   23-05-05 13:55

ами F100 или F200 беше

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Konica_Minolta/

Overall though we can't take away the fact that the F100 is a nice, compact and very well featured digital camera which delivers better average image quality and should keep everyone from the absolute amateur to the more seasoned shutterbug happy with its range of controls.

има и галерийка със снимки, огледай :)

може пък производителите на касови апарати да са дръпнали тия месеци, кой знае :)

все пак бенк не присъстват нито на dpreview.com нито на steves-digicams.com, което ме навежда на мисълта, че никой не ги базари за фотоапарати :)

Автор: trim   
Дата:   23-05-05 14:03

Малко off topic (ако трябва го изтрийте)
Дали може все още от някъде да се закупи F300?

първа  назад  1     всички  напред  последна