Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с Фотошоп CS ??!
Автор: Amigo   
Дата:   22-05-05 12:56

И аз като бял човек реших да си направя във ФШ каталог на снимките по ключова дума, флагове и рангове, но се появи проблем, който забелязвам и при двата ми компютъра[smilie2] Правя всичко според както е описано в дебелите книги, но:

1. След като изляза от ФШ и отново го стартирам, настройките по ключова дума, флаг и ранг изчезват, ако му дам Ctrl+Shift+Alt при стартирането, както се препоръчва и което правя редовно, за да се възстановят оригиналните настройки на ФШ. Все пак човек не помни какви промени по палитри е правил последния път, когато е работил и това ми се струва полезно. Но... няма ги запомнени нито ключовите думи, нито пък флаговете и ранговете[smilie10] [smilie11], а съм дал и рефреш на браузъра преди да затворя ФШ??! В същото време нови действия, които съм съхранил, си остават и си действат! Това не ми се вижда нормално? Нещо не правя както трябва, има някакъв проблем с ФШ, който имам инсталиран, или изобщо с ФШ?![smilie11]

2. Заслужава ли си да се ъпдейтне CS до новата версия CS2? Тук имаше някои мнения, че била по-тромава? Какви са предимствата и подобренията при нея?

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с Фотошоп CS ??!
Автор: jumbo   
Дата:   22-05-05 14:32

не знам аз съм с пентиум 4 и не е тромава....

Автор: solo5   
Дата:   22-05-05 14:40

то не е само процесор
иска и РАМ [smilie5]

Автор: Mimic   
Дата:   22-05-05 14:43

За Фотошоп по принцип си трябва добра машина, но народа който го е ползвал казва, че ЦС2 върви по-добре от предшественика си

Дата:   22-05-05 14:45

Абе моята машина е яка - 3GHZ е процесорът и 1 GB е RAM, обаче нещо по моите въпроси няма ли да ми кажете?[smilie11] [smilie2]

Публикацията е редактирана (22-05-05 14:49)

Автор: MAN   
Дата:   22-05-05 14:53

Ти сам си си отговорил - стартирайки Фотошоп с тази клавишна комбинация, възстановяваш настройките по подразбиране и губиш съответно твоите ...

Дата:   22-05-05 14:56

Добре де, ама няма логика да се запазват новите действия, а промените, направени в браузъра - не![smilie10] [smilie9] Ако е така направено, ми се струва недомислие.

Автор: jumbo   
Дата:   22-05-05 17:26

pentium 4 - 3 гхз 1гб кеш работи имитирайки двупроцесорен и 1 гб рам
шопа се движи яко
стрария не го пробвах на тази машина не мога да кажа има ли разлики......[smilie8]

по принцип на таск мениджъра не показва повече от 600 мб заети при всички пуснати стандартни вин приложения

Автор: MAN   
Дата:   23-05-05 12:09

Това са различен вид настройки и се съхраняват на различни места.

първа  назад  1     всички  напред  последна