Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SONY DSC P200
Автор: TVPETROV   
Дата:   19-05-05 14:31

Здравейте!Интерисува ме някой пробвал ли е това сони и какви са впечетленията от него?Любител съм и преди година си купих Кodak DX4530,като не се посъветвах с никой,но независимо от приличните снимки които имам от него бих искал да имам апарат с възможност за ръчни настройки.Кодакът е нап. автоматичен и не не фокусира добре когато обекта е на по тъмно място.Това сони заслужава ли си парите и дали ще е добър избор?

Отговори на това съобщение
 Re: SONY DSC P200
Автор: MiNDHAQR   
Дата:   19-05-05 15:14

Купих си го преди час :) Четох много ревюта за него в нета, пишат и добри и лоши работи, но още не съм го тествал. Ако прочетеш характеристиките му ще видиш, че за тази цена си заслужава.

Автор: Stoevmobile   
Дата:   19-05-05 17:34

Честито[smilie24]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]

Автор: DStefanov   
Дата:   19-05-05 18:27

Честито MINDHAQR. Моля те поразучи го малко и пусни снимки да видим как излизат, че вече съм много нетърпелив. Същият апарат со поръчах от приятел във Франция, но още не ми го е изпратил. Моля те направи малко вечерни, нощни и други снимки ако не ти е проблем и пусни да ги видим. Благодаря предварително.

Автор: TVPETROV   
Дата:   20-05-05 15:29

Здравейте!Имах проблеми с нета затова ме нямаше.Благодаря че се обадихте.Надявам се ако имате впечетление да го споделите.Много бих се радвал ако оправдае очакванията ми.Аз по горе споделих какви проблеми имам с кодака.Надявам се повечето неща да са изчистени и всичко да е наред,защото бих искал да го сменя с този модел.Искам да получа възможно най-много от компактния клас,защото големите камери са много добри,но тежки и човек не ги носи винаги със себе си,а най-хубавите кадри стават тогава когато не си подготвен.Очаквам да добия представа за бижуто още тези дни!Благодаря Ви предварително!

първа  назад  1     всички  напред  последна