Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сега пък аз търся работа...
Автор: markishky   
Дата:   23-04-04 09:45

Верно е, ще ми се да се махна от тоя Шумен, дето няма перспектива за квото и да било и където селенията става все по-голяма с обедняването на народа тук!

Ако някой търси уртак или помощник - да пише на markishky@yahoo.com.

Извинявам се, че ползвам форума за такива цели!

Отговори на това съобщение
 Re: Сега пък аз търся работа...
Автор: plamennk   
Дата:   23-04-04 09:49

Ех градско ще ми се да ти помогна, към юни ще се прибирам за около 2 седници (малко отпуска) ще е хубаво да се видим.

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   23-04-04 10:25

markishky Пожелавам ти успех, не е лесно да вземеш това решение, но не забравяй, че това което казваш важи за цялата ни страна, някъде с още по-голяма сила.

Автор: Krassy   
Дата:   23-04-04 10:35

Маркишки, трябваше да ти пиша майл, но все не ми остава време...
САМО факта че си от Шумен и има евентуален проблем от това, че предпожението ми не е сигурно, ме кара да не ти говоря конкретно.
Иначе ми трябват хора в графичен дизайн, обработка и погротовка за офсет. Това означават опити с Фотошоп, цветни корекции, CMYK-RGB, цветоотделяне, страниране с Quark или InDesign...
Вярно че са ми ГОЛЕМИ изискванията, но имам работа за целия китайски народ а няма кой да я върши...
За пари няма да говорим, защото такава специалност дава мин. 500 лева чисто на месец... при доказани качества разбира се!
[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна