Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 G6 Vs Pro1
Автор: san4o   
Дата:   18-05-05 23:34

Zdraveite, imam vazmojnosta da mi donesat ot amerika aparat i se kolebaq mejdu G6 i Pro1 struvali si da doplatq za Pro1 tai kato i cenata na G6 mi e skapi4ka. Interesuvame dostata4no golqma li e razlikata v aparatite ta da dam 100$ otgore. A da i ako nqkoi znae dobar sai v Amerika za pazaruvane 6te sam mnogo blagodaren.

Отговори на това съобщение
 Re: G6 Vs Pro1
Автор: koljo   
Дата:   18-05-05 23:59

относно тези два апарата:
аз със сигурност бих избрал Про 1!
предимства пред G6 - по-голяма матрица, 28-200 (7х) срещу 35-140 (4х) , по-добро макро, прословутата L оптика... освен това солидно метално тяло (на мен обаче малко ми дребнее в ръцете, но надали бих се отказал от такъв, ако ми го дадат :) )
ако смяташ, че тези неща са важни за теб и това, което ще снимаш, определено грабвай Про1. ако не те блазнят толкова - тогава зимай G6, а с другите 100$ - я карта, я филтърче, я статифче... :)
относно сайтовете - аз лично си купих миналата година мойто Оли от www.buydig.com - напълно доволен, ниски цени, сайта е с висок потребителски рейтинг - абе много добър. [smilie24]
успехи в избора и [shtrak]
[beer]

Автор: ivo80   
Дата:   19-05-05 00:02

shopping.com и там само на доверени магазини!

Автор: msld   
Дата:   19-05-05 00:52

canon powershot pro1 !

Автор: L-C-D   
Дата:   19-05-05 13:55

Bez da se zamilsliash PRO 1

Автор: simbon4o   
Дата:   19-05-05 22:41

konica-minolta A200, наскоро размишлявах и мисля като събера скоро парите да си я взема!

Автор: mihoinet   
Дата:   25-05-05 10:25

koljo ti kak si pora4a tvoeto Oli ot saita. Imali vazmojnost da se plati pri polu4avane na stokata, nqma li opasnost kato otvori6 kotiqta i da se ikaje 4e ne6to lipsva.

първа  назад  1     всички  напред  последна