Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Филитри Cokin - ? в София или Варна ?
Автор: viggen   
Дата:   17-05-05 18:59

някой предлага ли серия "А" или "P" за SLR?
Конкретно ме интересува за Minolta Dynax 60.

в РОТе-ФОТО в София - само там имало, вярно ли е това?

какви ще бъдат мнения?

Отговори на това съобщение
 Re: Филитри Cokin - ? в София или Варна ?
Автор: neuromancer   
Дата:   18-05-05 13:57

доколкото знам са спрели да внасят Кокин, заради малкото търсене. Ако някъде има нещо останало го грабваш и това е. В халите имаше някакви неща преди половин година, виж и там. Или ми пиши на мейла какво ти трябва, мисля да продам това онова.

Автор: Odin   
Дата:   18-05-05 14:06

Скоро си купих държач Кокин Р-серия от халите и от там казаха, че скоро очакват и филтри. Не споменаха за спиране на вноса.

Автор: nikedj   
Дата:   18-05-05 14:14

в халите винаги така говорят скоро чакали да получат тово скоро онова и накрая си оставаш с чакането така че не вярвай много ами ако има налично нещо го взимай щото следващи път може и да го няма[shtrak]

Дата:   18-05-05 14:32

Один, ми на мен точно там ми казаха за спирането на вноса, ама беше преди половин година. Сега ще ги посетя че ми трябват някои неща, ама защо ли съм убеден че няма да ги имат...

Автор: n1x0n   
Дата:   18-05-05 14:52

Не внасят, защото Кокин искат от вносителя да поръча наведнъж голямо количество стока и то в комплектация каквато кажат от Кокин. Това набутва вносителя със голямо количество непродаваеми неща, като "розов градиент" например...
Пък тия в Халите са мърлячи - един път "ще внасяме скоро", един път "няма да се внася повече".

Автор: Odin   
Дата:   18-05-05 16:45

Значи минаваме към добре познатата процедура, поръчка от каталог и някои да го донесе в китната ни държавица[smilie24]

Автор: MechoPuh   
Дата:   18-05-05 17:02

Като няма риба и ракът е риба - купете си hama или B&W, внасят се и са несравнимо по-добри от Cokin, които са евтинджос, но и от пластмаса... С едно драскане го хвърляш.

Дата:   18-05-05 19:29

Като няма риба и ракът е риба - купете си hama или B&W, внасят се и са несравнимо по-добри от Cokin, които са евтинджос, но и от пластмаса... С едно драскане го хвърляш

Ок! Кои фирми(-а) ги внася и къде мога да видя цените заедно с каталога? Hama и B&W.

Например за Cokin имам и едното и другото :-)

Дата:   18-05-05 23:30

Хей! Софиянци - за какви "халита" става дума? Тези на центъра с/у джамията? И къде мога в София да видя разнообразието на аскесоарите и полезни неща за един фотограф?

Дата:   19-05-05 10:43

MechoPuh, то това добре, ама градуирани квадратни филтри май имат само Кокин и Lee, ама тия последните колко струват не е истина...

Автор: ancho   
Дата:   19-05-05 11:25

Вчера случайно видях филтри Cokin в Rot-e-Photo ама какви серии са не мога да знам.

Автор: MechoPuh   
Дата:   19-05-05 14:35

филтри hama - тел.02/9438198,Евгения Георгиева
филтри B&W - тел.02/8186065, 8186010 - Светослав Драгиев. Справки и всичко останало...

първа  назад  1     всички  напред  последна