Автор: Mobby_Dick
Дата: 17-05-05 13:46
Айде...занаятчиите /не съм ги чел нагоре/.
Темата е оффф. Това е форум за фотография, а не за алъш-вериш с нея.
Тука не съм си обсъждал до сега професионалните несгоди, тарифи и прочие.
Тези, дето ще снимат там си знаят как става - за да си вътре, договор с организатора - 4 за него един за тебе (като си поемаш разходи), и блъскай цяла нощ...ако има кои да ти копира снимките, ЩОТО СЕ ДАВАТ ВЕДНАГА!
Организатора е този, които няма да се лиши от обирането на парсата!
Ако си некадърен или много прибързваш,или ги праскаш червенооки с вградената или спеедлитчето, или бавно ти дига тока светкавицата - пияните могат да ти набият апаратчето у тиквата даже. Може и да го направят за спорта де
Ако си по-свой, наблъскваш само в началото общите, и ходиш та си легаш.
Другите, които ще си снимат приятелките, не ги касае, може да им взимат и по 100 лв. ащко щат
От много боцки да бозаеш, може гладен да си останеш, така че господа профи фризьори, шофьори, модератори и оператори - гледайте си в канчето!
Това е надве/натри за мераклийте.
Добре е, че не ми се налага да хамалствам по нощите с това, а и приятелите съм ги отказал да ме търсят за приятелските снимки
Папи да обира парсите там по5 и по 10 за джоб, щото като го гледам е бая можещ. Всъщност, ако има такива балами в прованса, съм си дигнал чукалата и аз натам ![[smilie18]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley18.gif)
|
|