Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За общуването
Автор: simpleman   
Дата:   17-05-05 10:14

Всеки форум има своя атмосфера. Този тук е изпълнен с хумор и релаксиращи настроения, но понякога в тях се губи основното му назначение - обмен на опит и знания. Едно време в пансиона (като ученик) и после в общежитието (като студент) имаше основно правило - даже и врагът ти да попита нещо от изучавания материал, отговаряш ако знаеш, а после можеш да се забавляваш както искаш. Повод да напиша това ми даде темата за паметта - пита човекът уж по-знаещите, а един му отговаря с въпрос "за какво ти трябва", друг - "по евтината" и само един даде съвет изхождайки от скоростта.
Дали само аз се дразня от безсмисленото говорене?

Отговори на това съобщение
 Re: За общуването
Автор: boni   
Дата:   17-05-05 10:17

https://photo-forum.net/ebook
Poradi mnogoto povtariashti se vaprosi napisahme tova.

Публикацията е редактирана (17-05-05 10:17)

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   17-05-05 10:49

simpleman [smilie24] "даже и врагът ти да попита нещо от изучавания материал, отговаряш ако знаеш, а после можеш да се забавляваш както искаш."
Добре си го казал..ама има хора разни...[smilie5] [smilie7]

Автор: vasil.varbanov   
Дата:   17-05-05 11:05

и на мен ми стана криво за човека, дето пита за паметите, но не мога да му дам по-смислен отговор [smilie11]

Автор: asahi   
Дата:   17-05-05 17:31

И на мен ми стана тъжно за човекът - има си въпрос в главата, пък не може да го облече с думи.
Ако го беше написал примерно така:

Здравейте,
Отскоро имам фотоапарат ХХХХ-1234УУ. Той работи с два типа памет - 1 и 2. Коя памет да предпочета и защо?
Благодаря ви предварително.

дали щеше да получи такива реплики?

Автор: n1x0n   
Дата:   17-05-05 17:46

В 75% от случаите глупавите отговори са резултат на схемата "Какъвто въпроса - такъв и отговора", при останалите 25% просто някой от щатните форумни олигофрени се изказва, за да си уплътни следобеда.

Когато човек иска някакви хора да си загубят от времето за да му дадат адекватен съвет, е редно преди това той да загуби малко от своето и да помисли как точно трябва да е поставен въпроса!

Автор: nsirakov   
Дата:   17-05-05 17:48

Ето ТУК смятам стана добра дискусия..[thankyou] [thankyou]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   17-05-05 19:06

n1x0n [smilie24]

Автор: digitalstore   
Дата:   17-05-05 19:08

Ако незнаеш как да питаш,то едва ли знаеш и как да четеш,така че все тая какъв ще бъде отговора[smilie18]

Автор: msld   
Дата:   17-05-05 19:37

asahi i n1x0n [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна