Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 питане за фоба маса
Автор: jumbo   
Дата:   15-05-05 13:13

понеже прецених че 500 -600 лв за такова нещо за малко много и при положение че имам приятели заварчици си мисля дали не мога да си я направя сам и да ми излезе 200 лв
та някой попадал ли е на схема на масата с мерки и подробности???
та за това питам

Отговори на това съобщение
 Re: питане за фоба маса
Автор: n1x0n   
Дата:   15-05-05 22:19

Отиди на сайта на Broncolor, до преди няколко месеца имаше снимки от няколко страни на всичките им модели. Достатъчно добри за да ти свършат работа.

Автор: Odin   
Дата:   16-05-05 12:23

В саита на динафос има снимка на хубава фоба маса, даже има и детаил. Ако решиш да си поръчваш и аз бих се включил. Все пак за количество мойе и да падне цената. Предполагам че с г-н Кабадиеф - Laf се познавате и той ще ти разреши да вземеш размерите ако има такава в наличност[smilie24] [beer]

Автор: kirilApostolov   
Дата:   16-05-05 12:59

Преди три години си направих от PVC водопроводни тръби и съединения и опалов плексиглас. Идиална, разглобяема и лека.Свърши доста работа а и още много ще върши. Можеш да дойдеш да си я измериш, че бая сметки паднаха.

Автор: n1x0n   
Дата:   16-05-05 13:11

Металните маси са свързани с много зор и разходи за изработка. Ако ще снимаш относително леки неща, не ти е нужно нищо повече от това.

п.п.
Единствено тези ъгловите сглобки са малко трудни за намиране... ако някой ги е срещал скоро по магазините - може да драсне тук.

Публикацията е редактирана (16-05-05 20:02)

Дата:   16-05-05 13:21

Има конструкция и без 3-ни ъглови сглобки.
Не трябва да има черни тръби. Задължително трябва да е с диагонали за устойчивост.

Дата:   16-05-05 13:38

Ето едни бързи снимки.
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=10209
Ако искаш ела да я видиш и пробваш.

P.S Как се вмъкват картинки?

Публикацията е редактирана (16-05-05 13:51)

Автор: asahi   
Дата:   16-05-05 13:39

Ако ще е от желязо и направи подвижни, плъзгащи се рамки. Хем няма да се чудиш за точния размер, хем ще имаш повече от един вариант. Ако и сложиш пък една рамка отдолу иско до пода ще стане по-устойчива. На нея можеш да закачаш я лампичка, я отражателче.

Автор: nikedj   
Дата:   16-05-05 15:41

аз мога ли да попитам за материала който използвате за отгоре как да си го намеря /млечно бялата повъхност/

Автор: kirilapostolov   
Дата:   16-05-05 16:35

Опалов плексиглас около 140 лв. от Васкони или Мегатекст
http://www.vascony.com/

първа  назад  1     всички  напред  последна