Автор: stranger
Дата: 14-05-05 00:18
бе не е много сигурно
https://photo-forum.net/i/123052&OFFSET=2&PERIOD=0
Mobby_Dick
13.05.2005 21:55 Снимката не разбирам изобщо и не коментирам, но онова на списанието отзад май е момче.
Авторе, не се експонираи толко на преден план във всяка ситуация, ако поне малко съм разбрал от снимката де.. (казвам ти го метафорично разбира се..по-долу ще се опитам малко да поясня. Твоя работа, само съвет ).
Текста ти харесах обаче: “Смъртта е пред него, надява се да не я види в лицето, надява се да не се срещне с нея толкова често колкото тя би желала.”
Един...коментар №Х (нали не ми е работа да го показвам) намирам за изключително глупав. С тези работи юношески ентусиазми и показни геройства ни вървят, ни трябва. Човека дал го явно хал-хабер си няма да е стоял близо до нея, а само се пени. Там герой - ако тя не връхлети преди да си я разбрал де, може и да мине някоя илюзия за околните.
9/ да, така е. Ако я нямаше, щеше да стане доста ...тревожно, и невъзможно найстина:) Да не говорим какви извратени форми щеше да придобие егоизма.
12/ да, така човек се среща с нея, поне е наблизо до нея, и може да види, че тя може да бъде най-големият звяр, или пък напротив - усмивка. Много странна работа е тя, и има различно поведение и прищевки:)
17/логично и разумно, в повечето случаи е така.
Авторе, тя е от женски род - сама избира кога с кои и как ще се срещне. Не я мисли толко, , защото е влюбчива. Разкарай я от главата си и от мислите си. Виж какво препоръчват повечето религий по въпроса - да бягаш от нея:) Тя не разбира ни от мисли, ни от философстване, ни от снимки, а е една нимфоманка:)) Прави ми впечатление, че много юнаци са се опитвали да се премерят с нея и да я предизвикат, пък тя все е победила и то когато точно си избере. Това е малко обезсърчаващо, та затва..
Всяка плоча се врътка на различни обороти, и накрая все пак свършва. Това зависи понякога до голяма степен и от нас, каква музика предпочитаме и как свириме, и т.н.:)
Изгледаи филма “Doors” за Джим Морисън. Там той дълго се задява с нея и я предизвиква, но тя го стига доста късно, и все пак рано. След края на плочата на бързи обороти:)
|
|