Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 AMBIENT FEST
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   14-05-05 23:30

В момента в Дома на киното се провежда Ембиънт фест. На фона на ембиънт-експериментъл музички се прожектират невероятни черно-бели филмчета от 20 и 30 години, изключително фотографски, сякаш навързани кадри един след друг, приятни хора, приятна обстановка. Ще бъде цяла нощ [smilie3]. Специално излязох, за да отида до най-близкия интернет клуб и да напиша това. [smilie24] [smilie24] [smilie24]
Аре, аз се връщам [smile]

Публикацията е редактирана (15-05-05 10:57)

Отговори на това съобщение
 Re: ХОРА!!! Тичайте бързо!!!
Автор: boni   
Дата:   15-05-05 00:18

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: alehandra   
Дата:   15-05-05 00:56

eeh, kusno [smilie24] [smilie24]

Автор: karavelov   
Дата:   15-05-05 06:16

аз тъкмо се връщам от там. адси добре беше

Re: AMBIENT FEST
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   15-05-05 11:31

Наистина ме грабнаха тези филми - уж стари, действието се развива "мудно", а такива идеи - седиш и гледаш със зяпнала уста. Целият рейтинг Б щеше да се изкефи максимално [cool] . Самата визия беше завладяваща. Не мога да си обясня тази магия на старите черно-бели филми, снимки, може би това връщане във времето докосва някакви области на подсъзнанието, които са по някакъв начин толкова емоционално заредени, че е достатъчен съвсем малък ключ, за да бъдат отключени и да ни завладеят. Което идва да покаже нашата дълбока връзка с минало и бъдеще, не задължително на физическо ниво. Въобще, зачудих се на тази емоциална сила, скрита в толкова стари неща, в това число и обикновени вещи – например стар сандък, в него стар прашлясал фотоапарат, а до него стара кутия с пожълтели снимки. И защо се вълнуваме толкова, когато открием нещо подобно? Може би например JORO, vizionner, MAX-1, murnau (накъде без него) и още много автори тук ще го обяснят по-добре....[smilie24]

Автор: murnau   
Дата:   15-05-05 20:15

smurtta be, smurtta
:))

Автор: stranger   
Дата:   15-05-05 20:25

и любовта към нея [smilie5]