Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Просто ми хареса
Автор: krassimire   
Дата:   14-05-05 19:42

Това

Отговори на това съобщение
 Re: Просто ми хареса
Автор: Naya   
Дата:   14-05-05 20:42

Хубава е...и на мен ми хареса ( не модела, а снимката [smile] )...но е малко натрапчива...!

Автор: samara   
Дата:   14-05-05 21:11

а на нас, както стана ясно...явно ни харесва твоята снимка у профила ...[smilie5] [smilie5] [smilie5] [shtrak]

Дата:   14-05-05 21:20

Стана ли ясно наистина??? Тази ли, в която има "шум" и някакъв проблем с "тониране"-то?
Май не стана съвсем ясно харесва ли ви...не ви ли харесва...пък и честно казано няма значение :))) снимката, която трябва да се коментира тук е друга...Моля да минем на темата [smilie25]

Дата:   14-05-05 21:28

съгласен.....напълно, но нищо не излиза [smilie2] ...а за шума и тонирането,не беше проблем, а насочване ...[smilie5] [shtrak]

Дата:   14-05-05 21:32

Хахаха...искам и ти някой път да пробваш - автопортрет на нощна лампа с уебкамера ;)
интересно ми е какво ли ще излезе изпод руцете на ТЕБ- професионалиста ;)[smilie18]

Дата:   14-05-05 21:37

[smilie18] ..не се разбрахме, насочване към снимката дето трябва да се гледа, не че има проблем..., а за професионалиста мерси, верно е обаче не във фотографията [smilie18] ...виж ми у профила с кви железа работя...успех, просто исках да кажа, че те намирам красива, нищо повече ...[smilie24]

Дата:   14-05-05 21:41

...за което и аз от своя страна благодаря...
а относно останалата част...АМА НАИСТИНА НИЩО НЕ РАЗБИРАМ ВЕЧЕ, но карай да върви...;)
още веднъж- снимката е хубава...и това с цифрите в очите на момичето също ми харесва като идея ;) БРАВО на автора!

Автор: krassimire   
Дата:   14-05-05 22:33

...

Публикацията е редактирана (14-05-05 22:37)

първа  назад  1     всички  напред  последна