Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Списание ФО 5 брой! :))))
Автор: lukcheto   
Дата:   29-10-03 21:17

Чудесен е! Харесва ми, доста по-раздвижен е от предния брой!!!! Явно е, че лятото е заредило съмишлениците с енергия и резултатите са налице!!!
Публикувани са снимки от фотоваканцията, като на тази на Никон Ф100 се виждат и няколко видни клубари: ЛАФ, ЗМЕЙ, ТОРБАЛАНА, БЛЕНДА2 !!!!! [smilie5] [smilie5]
Публикувана е и снимката на Снупър, поздравленияяяя!!!!!!
В статията "Образи от сляпото петно" пък виждам снимката на Милен, на жълтия трабант с платнищата отгоре и на гумата!!!!!БРАВО!!!!!!
Авторът представен този път в броя е НИК ЧАЛДЪКОВ! [smilie24]
Повечето негови неща публикувани в този брой съм ги виждала на сайта му, но друго си е да се видят на гланцирани листа!!! Много приятни снимки, очарована съм!!!
Нещо което е от полза за тепърва прохождащите фотографи е статията на Ари Саарто, която обяснява какво е портфолио!
Представено е превю на 6 мегапикселовите цифрови апарати: Канон ЕОС-3000Д, Канон ЕОС-100, Фуджифилм ФайнПикс Ес7000 З, Кодак ДСЕс, Никон Д100, Пентакс Д, Сони ДЕсС

Въобще този брой ме грабна и усмихна!
Поздравления за всички клубари чиито снимки са поместени в списанието!!!!Наздраве[beer] [beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Списание ФО 5 брой! :))))
Автор: J0R0   
Дата:   30-10-03 10:06

Чух даже, че имало и моя снимка в този брой, но не можах да го открия никъде.
Донеси го довечера, ако го имаш.

Автор: Danikey   
Дата:   30-10-03 10:16

A ot kade moze chovek da si vzeme tova spisanie ?

Автор: shutter   
Дата:   30-10-03 12:19

има го в по-сериозните фото студиа по главните улици цена 3 лв. ако не се лъжа.

Дата:   30-10-03 13:03

Аз го търсих на пл. Славейков, в Кодака на Славейков и в НАТФИЗ, ама го нямаше и на трите места.
[smilie10]

Дата:   30-10-03 18:40

JORO, да има и твоя снимка, но умишлено не споменах за нея, за да не каже някой, че е с нечисти цели!!!! Хехехееее![smilie6]
Аз не съм дала снимки още, утре късно ли е?

Дата:   30-10-03 21:52

Лукче, утре не е късно да ми дадеш снимките си. Може да се разбереш и да ги дадеш направо на Бони, защото мен вероятно няма да ме има в София до вторник.

Обаче:
Казвам го за кой ли път.
Снимки, които не са качени на сайта няма да участват в изложбата.
Това са правилата.
И те важат за теб, за мен, за Иво Хаджимишев и за всеки фотограф изобщо. Независимо колко е велик.

Поели сме ангажиманта да бъдем коректни към нашите спонсори и ще бъдем. А коректността се изразява в това, че те като плащат тая изложба я плащат за да я направим със снимки от сайта, където са техните реклами, а не със снимки от други сайтове. И не със снимки събрани от приятели.

А аз не виждам твоите снимки на сайта.

Дата:   01-11-03 15:58

Даникей, иди на площад "Славейков", сергия номер 49, там има от списанието в голямо количество!!!!Днес минах оттам и видях![smilie24]

Иначе аз моето списание си го взех от една сергия на спирката на Орлов мост.[smilie25]

Автор: niro   
Дата:   03-11-03 13:05

С двете гълъбчета....

А по повод статията на Р. Димитров в 5 бр. на ФО - наистина защо при това журиране, което беше и финално, не се написаха имената на авторите, а само номерата?!
Някакава логика?

първа  назад  1     всички  напред  последна