Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Какво научих от Photo-forum-а?
Автор: matasel   
Дата:   21-04-04 21:37

Ех, ама от този Photo-forum много неща научих. Ама от къде да започна най-напред не можах да науча. Е, все от някъде трябва да се почне.
Ами да почнем от наградите. Без награди лошо, ама и с награди още по лошо - хващат се за гушите и стой та гледай саир!!! То нали ние много обичаме саир да гледаме - ама то на повечето какво друго им остава.
И друго научин, че съм "drebnavo i zlobno choveche"!
От темата «Нашественици в сайта» пък научих, че аз съвсем не съм "най-заслужилият" в този форум - имало... е-хе хеей къде, ама къде по-заслужили от мен!
Е, да ама най-заслужилият няма червена чуденка след името си, а аз имам - виж, че някой ми завидял!
Един пък си призна, че много се радвал, че съм бил толкова зле! Какво да му кажеш на такъв - освен сърдечно да му благодариш!
Но най-важното, което научин днес е...., метаморфозата на бОГОВЕТЕ! Когато не си вОГ правиш "номерца" на текущия бОГ и се мислиш за велик тарикат. После, обаче ставаш и ти бОГ - нещо повече ставаш събОЖЕСТВО на бОЖЕСТВОТО, на което си правел номерца и розовото става изведнаж черно. И започваш да раздаваш мнения, оценки, ... Панасоници, да правиш психологични портрети, абе с една дума света изглежда съвсем различен отгоре. Или както се казва, на които е дадено да летят, не могат да пълзят - е, до "Върха", от който са литнали може и с пълзене да са стигнали, но не е важно как си стигнал, а е важно, че СЕГА летиш. А който лети вижда всичко, а и ..........пуска закони на пълзящите, но от кумова срама ги нарича и приятели. Как да му кажеш: Ей ти там пълзящия, защо не се разкараш... Съвсем друга си е да речеш – Абе, ПРИЯТЕЛ, не можеш за си предсавиш колко се радвам, че си толкова зле!. Съвсем различно звучи, нали? Направо поетично!
Но и още нещо научих от летящите - те от време на време си посипват главата с пепел, спомняйки си със срам и погнуса за "отминалите" маймунджулъци. Само не разбрах от къде я намират тая пепел във висините! А или може би са се запасили за зор -заман, когато са минавали през пълзящия си период.
А ако взема и аз да учредя една награда за Canon 1Ds например, тогава бедна ми е фантазията какъв майтап ще падне! Не за изпит по психология, а за няколко големи докторски дисертации ще има материал поне. Направо поликлиника ще може да се отвори и Канончето ще се изплати за нула време, щъ знаиш.
Е, след такова изказване не мога да очаквам нищо друго освен потвърждаване на диагнозата ми дадена наскоро, но друго си е да имаш освен някоя и друга не чак толкова лоша снимка и потвърдена диагноза.
Но... май щях да изпусна най-важното, което научин днес от Цитираната по-горе тема (дискусия), а и от една друга, съветваща "новобранците". Значи, за да получиш мнения под снимките си и евентуално оценка различна от нула трябва първо да отвориш оченцата на старите кучета и кученца от ж.р. (знам, както се досещате, и друга дума за кученца от ж.р. ама тя звучи някякси, абе не звучи добре) от ФОРУМА. И как се отварят оценцата им - ами с мека четчица се отварят - изчеткваш оченцата им елегантно - да махнеш сиво-черния прашец от тях, изчеткваш им и снимчиците и чакаш търпеливо и те да ти върнат жеста - по възможност тъпкано. Е, .. да ама ако те са си забравили меката четчица, а са си взели онази за свалянето на ръжда ....тогава... Еми тогава... не губи кураж - идва следващийййй тираж.
Ами от мен толкова - аз все пак не съм чак толкова велик като някои герои от Форума, а да не говорим за героините на техните снимки!

Публикацията е редактирана (21-04-04 21:37)

Отговори на това съобщение
 Re: Какво научих от Photo-forum-а?
Автор: junior   
Дата:   21-04-04 21:44

абе и ти ли беше от ония шизофрени с по 2-3 идентичности във форума???? [smilie18] Не се обиждай, ама това твойто сега звучи като писано от обидена ученичка...

Дата:   21-04-04 21:56

Как ще се обиждам, а може ли тъй да си помислиш? На бОГОВЕ може само да се благодари и да им се молиш. тЕ са нещо като пАРТИЯТА[[smilie19]

Автор: machine_head   
Дата:   21-04-04 22:13

много мъка има по този свят мноооогоо...

Дата:   21-04-04 22:50

И радост има - не само мъка!

Автор: boni   
Дата:   21-04-04 23:59

Матасел,ти понеже въобще не си наясно как е създаден тоя сайт,е добре да не се обаждаш кой към кого се е присъединявал. Направили сме го трима приятели с цената на много нерви,пари,главоболия и ентусиазъм,но ти си най-малко човекът на когото ще тръгна да обяснявам в подробности.
След като веднъж ти направих забележка да не пускаш по 2 еднакви снимки,защото не ти плащаш трафика тука,ти започна да ми злобееш и да плещиш глупости за богове и тям подобни.
За пореден път ти казвам ,че си жалък и не ми пука особено за мнението ти.
Айде със здраве.

Автор: le_corbeau   
Дата:   22-04-04 00:12

Ако не ми харесва нещо, просто го изолирам или се махам.....като те гледам май никой не те е довлякъл насила в този сайт. НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА - ДА СИ ТЪРСИ КВАРТИРА!

Автор: sas   
Дата:   22-04-04 02:54

ПитанчоИстинският/Матасел,
айде бръкни се да извадиш тоя 1Д пък саир, че ще има ще има и щом кинти ще изкараш какво по-добре от това? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   22-04-04 09:34

Матасел, не мога да ти отрека публицистичния талант. Копай в тази посока и ще стигнеш до златото.

първа  назад  1     всички  напред  последна