Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Panasoni-ците "да"или"не"
Автор: 4i4ovi4o   
Дата:   11-05-05 13:14

Навиват ме да си взема панасоник ,защото оптиката му била добра (Leika).Spored Was towa li e dobriq wariant za okolo 400lw.?
Blagodarq!

Отговори на това съобщение
 Re: Panasoni-ците "да"или"не"
Автор: Vatman   
Дата:   11-05-05 13:29

Няма добър вариант за 400 лв... но то си е въпрос на критерии. Добрите варианти започват с 4-цифрени числа.

Автор: elrisha   
Дата:   11-05-05 13:45

НЕ!

Автор: bosilek   
Дата:   11-05-05 13:59

Няма модел на Panasonic под 400 долара с Leica обектив. На по-малките модели оптиката е Lumix - някакъв техен обектив. Същата работа е и при Sony - Zeiss обективите са при моделите над 600 лв. Една от важните причини да си купя Кодак беше, че при тях в по- евтини модели се вгражда оптика Schneider-Kreuznach - наистина отлична оптика, а възможностите, които предлагат са много добри за парите си. Не съм гледал за ~400 лв., но ако искаш да имаш поне основен контрол върху снимането, ще ти трябват около 600 лв. Много добрите модели са от 850 - 900 нагоре.
А иначе Panasonic не е лоша марка, особено за сапунерки и малко по-високия любителски клас.

Автор: kirilius   
Дата:   11-05-05 14:09

bosilek [smilie24]

Автор: Tonata   
Дата:   11-05-05 14:13

Ne e lo6a marka za kakvo? TV? Hi-Fi? GSM?.....[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: J0R0   
Дата:   11-05-05 14:14

Lumix е събирателна фирма между Лайка и Панасоник. Оптиката се прави на същото място по същите критерии.
Панасониците са добър вариант, заради оптичните им стабилизатори, вервайте, много е гот, особено за начинаещи и любители - много помага.
А апарати със стабилизатори се предлагат вече и в най-ниския клас, което не може да се каже за другите марки.
Това позволява да се снима от ръка на много по-ниски скорости. Там където останалите апарати мажат, Панасониците, дори с оптика Лумикс :-) се справят отлично.
Фен съм им, самият аз ползвам една сапунерка FX-2 и съм много доволен от нея в това отношение.

Автор: Tonata   
Дата:   11-05-05 14:18

Az sum snimal s Panasonic DMC FX 7 i za mangizite si mi se struva mnog skup![smilie2]

Автор: Borisoff   
Дата:   11-05-05 14:19

А ако говорим за FZ5, FZ10 и FZ20?! Че нещо много ми намигат. Изчетох де що preview намерих и още не мога да реша дали панасоник и кой от трите е за мен.

Дата:   11-05-05 14:24

Благодаря на J0R0! Това май беше последната капка, която ми трябваше. Сега тртябва само да реша FZ5 или FZ20. Ама време има щото кинти няма [smilie10]

Re: Panasoni-ците
Автор: gorbi   
Дата:   11-05-05 14:37

това си заслужава..... и пише Лайка на обектива..... и е под 400 лева....[smilie3]
Перфектен малък апарат без ръчни настройки.....

Публикацията е редактирана (11-05-05 14:38)

Автор: chandler   
Дата:   11-05-05 14:54

Аз ползвам този Панасоник, дето gorbi е посочил. Безупречна работа, но съм забелязал, че бие малко към зеленикаво при неподходящо осветление. Но иначе съм много доволен.

Автор: nemchev   
Дата:   11-05-05 15:23

bql balans mu e maikata na tva det ti zelenee....[smilie5]

Автор: boreto   
Дата:   11-05-05 15:36

Адашофф,
FZ20 - ако ти трябва допълнителна светкавица и ръчен фокус. И ако непременно искаш бленда 2,8 вместо 3,2 на дългия зум.
Иначе - FZ5.
[smilie24]

Дата:   11-05-05 16:03

Благодаря boreto!
Малко съм beginner и ми е трудно да преценя, ама май ми се ръчка ръчно така да се каже. Айде няма да се излагам повече! Като му дойде времето ще ме тресне просветлението.Трябва да позаработя още малко [smilie25]

Автор: 4i4ovi4o   
Дата:   11-05-05 19:21

Благодаря на всички!
Ясно,лесно е с повечко парички,ама....[smile]

Автор: Тони-К   
Дата:   11-05-05 19:46

Да, това ти е вариантът. И аз те навивам [smilie24] Оптиката им е най-добрата!

Публикацията е редактирана (11-05-05 19:47)

Автор: Crossblade   
Дата:   11-05-05 19:50

ДА от мен. На 400 лева можеш да вземеш LS1 или LC50/70. Първия е с Lumix оптика, която по reviews дето съм виждал си се справя много добре. Вторите два са с Leica. Всички са с оптични стабилизатори.
Аз съм ЗА LS1 ! 400 в Техномаркет Европа [smilie24] Предлага 3х оптика с OIS (стабилизатор) и ръчна настройка на бяло [smile]

А за Кодак - Schneider си им е точно в скъпите модели [ezik]

Автор: nikolayradev   
Дата:   11-05-05 23:46

в този уебсайт http://www.dpreview.com/ прочетох около 140 мнения на потребители на панасоник фз20.много го хвалят.по принцип кои каквато стока има си я хвали,но по интересно е друго-оплакванията са изк. малко.нещо от рода на това че при не знам кви си настройки и при по малко светлина имало шум.оплакваниятя от други марки са доста повече.самия аз все още агонизирам дали да си купя коника минолта а200 8 м.пиксела , въртящ дисплей,дистанционно или фз20 5 м. пикс.но с много хубава оптика...
май хубавата оптика компенсира по малкото пикисели..
разгледайте албума на нсираков.снимал е с пан фз10.

Автор: CYPER   
Дата:   11-05-05 23:52

Аз ако сега си купувах апарат за първи път можеше и на Кониката да се спря - хареса ми наистина.

А мойто FZ20 му умря един пиксел, бог да го прости.

Автор: ivo80   
Дата:   12-05-05 10:39

това за шума при оскъдно осветление да не те притеснява - при всички сапунерки го има.

Автор: Ecelop   
Дата:   12-05-05 10:53

Снимам с FZ 10, влез в профила ми и разгледай снимките, има и портрети, но повече си падам по пейзажите, така че виж снимките и реши дали апаратите панасоник си заслужават!:)

Автор: Crossblade   
Дата:   12-05-05 12:21

А какво общо имат FZ5/10/20 с апарат за 400 лева [smilie8] [smilie2] [shtrak]

Автор: Cass   
Дата:   12-05-05 18:11

panasonic не е марка фотоапарати. моят съвет е: не се лъжи[shtrak]

Автор: milenstiv   
Дата:   12-05-05 19:14

Купи си Контакс, че тя е марка за фотоапарати ама май нещо фалира ! Не се лъжи с тези техничарски марки ...[shtrak]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна