Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Средноформатни филми намират ли се и къде , проявяване и сканиране?
Автор: siluet   
Дата:   09-05-05 22:10

Искам да снимам и на среден формат, но нямам информация от къде мога да си намирам филми- черно бели и цветни негативи. Нямам и идея за цените им, преди снимах на руски филми с които се бях запасил и сам си ги проявявах, сега искам да опитам нещо по-професионално. Къде могат да ми ги проявят и сканират, с каква разделителна и за каква сума става дума?
Моля профитата за малко инфо по въпроса!
Благодаря ви!

Отговори на това съобщение
 Re: Средноформатни филми намират ли се и къде , проявяване и сканиране?
Автор: pinko   
Дата:   09-05-05 22:14

Няма читава проявка Е-6 в тая държава и това си е, заеби[smilie11]

Иначе за ~20 кинта на кадър има къде да ти сканират добре, има доста Имакони вече

Автор: explorer   
Дата:   09-05-05 22:18

Фуджито на Иван Асен имат средноформатен Агфа диапозитив, Кодака на Шипка имат Кодак, Екуипекс на ул. Голаш (една от първите преки на Гео Милев след Ситняково) имат Фуджи. Ако така или иначе ще ги сканираш и принтваш цифрово, по-добре снимай на диапозитив. За сканиране не знам, защото си ги сканирам сам, но за проявяване на диапозитив съм много доволен от Кодака на Шипка.

Автор: siluet   
Дата:   09-05-05 22:26

Да, пропуснах и диапозитивите а като цени за филм и за проявяване?

Автор: gecata   
Дата:   10-05-05 17:55

4itawa proqwka E-6 ima w kazanlyk pri Aleksandyr Ivanov "Aleksandyr foto" tel:0431 46111 ot syrce prepory4wam az proqwqwam tam powe4e ot 10 godini .... Filmi sy6to 6te si namerite pri nego./sreden format/

първа  назад  1     всички  напред  последна