Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Един въпрос
Автор: vesi2311   
Дата:   09-05-05 16:02

От няколко дни съм започнала да заглеждам това, че снимки с дооооста голямо ПШ обработка са оценявани милиони години над тези снимки, които са естествени и без обработка. Как така се получава, та хората ценят повече нереалното, вместо красивото и натуралното ?!

Отговори на това съобщение
 Re: Един въпрос
Автор: Syn   
Дата:   09-05-05 16:02

аз вече спрях да се питам

Автор: Tonata   
Дата:   09-05-05 16:03

И при дамите е така!:) Я ги виж без грим и със?
[smilie19]

Дата:   09-05-05 16:04

Ами аз тамън започвам. Защото и аз мога да обработвам снимки с Фотошопа, ама друго си е изтиснката фотография. [smile] Не че аз съм я достигнала изтинската фотография де [smilie25]

Дата:   09-05-05 16:04

Тоната не си прав, душа [smilie25] Никой не те е научил явно да цениш естествената красота на един човек , няма да кажа само за жените.

Дата:   09-05-05 16:06

ами тук специално 'истинската фотография' нещо не се възприема много,така че качваи и показваи...все някой ще се намери да оцени[smilie3] [smilie3]

Просто си една от тях затова ТИ така мислиш!

Автор: fogas   

Веси, а ти защо предпочиташ да гледаш натурални пейзажи от Норвегия, например, а не гледаш през прозореца натуралната мърсотия зад блока?

Автор: Mimic   

Ами защото сме го видяли на какво прилича истинското и нещо не сме били много очаровани. Ама дай да не го избиваме пак на философия

Тоната "една от тях" ? В смисъл ?!

Автор: J0R0   
Дата:   09-05-05 16:07

Сигурно, когато са се появили първите кубисти хората са си задавали подобни въпроси, как може картини с такова изкривено и резчленено пространство да ги предпочитат пред картините с нормална перспектива...

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   09-05-05 16:09

vesi2311-Женска солидарност[smilie25]

Дата:   09-05-05 16:09

Фогас не предпочитам да гледам Норвегия (знам, че го каза в друг смисъл, отговарям в сущия). Да харесват ми красиви неща, но не и прекалено поправяни. Това е същото, както и с супер многото пластични операции. Една-две - да, добре. Изглежда добре, не си личи. Ама 4-5-40 ... личи си, нали? Така е със снимките.

Дата:   09-05-05 16:10

нема лабаво...нищо против нямам фотошопа само оригиналите да си остават някъде складирани и също да се ценят

Дата:   09-05-05 16:12

Тъй като апарата ми не е на ниво аз също, единствения начин да се доближа макар и много малко до Pro снимките е Photo Shop![shtrak]

Дата:   09-05-05 16:14

Тоната, хе [smile] Ок, нека е женска солидарност. [smile] Няма значение как ще го наречеш. Но си е истина, че мн малко хора оценяват истинската красота. [smile] Мога ти дам и пример. Един мъж от Англиа бе дал на жена си не-знам-колко хиляди лири за да си направи дупето да мяза на Дженифър Лопез. На това коментар? [smile] Не е ли пълно неоценяване на натуралното? [smilie3]

Дата:   09-05-05 16:16

Аве на времето да не си мислите, че е нямало Фотошоп. Народа пак е използвал филтри, надрасквал е с молив негативите, а кви тонове алхимии и чудесии с изкривяване на ваничките и тем подобни са правели да не говорим.

Дата:   09-05-05 16:17

ееееееееее това е много тъпа тема за разговор
които оценява натуралната красота няма как да го докаже тук така че няма смисъл да се обсъжда.

Дата:   09-05-05 16:20

Има как да се докаже, но аз не искам доказателство, а само отговор на въпроса "Защо не се оценява?" [smile] Не съм питала за доказателство, нали?

Дата:   09-05-05 16:20

Никой не ти казва, че натуралната красота не се оценява. Нали знаеш, че има неща които не можеш ги видя с просто око. Та народа си помага - кой както може

Дата:   09-05-05 16:21

Много неща в този сайт не се оценяват.[smilie2] А други прекомерно, но това е много субективно!

Дата:   09-05-05 16:22

Сега ще проверя тезата си [smilie3] Само да си извадя фотото.

Дата:   09-05-05 16:24

Субективно е, спор няма. Поради простата причина, че различните хора харесват различни неща

Дата:   09-05-05 16:24

ок просто може би трябва окончателно да се отделят аналоговата и дигиталната фотография за да няма никои които да се чувства неоценен ама ще стане като с църквите -- ще почнем да се бием с апаратите по главите пред Невски...
веси , а ти за кое се интересуваш повече?? за жените или снимките?

Дата:   09-05-05 16:25

Сакън, не с апаратите. Главите остай ама апаратите пара струват [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна