Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Tursq vduhnovenie
Автор: vesi2311   
Дата:   07-05-05 20:23

Zdraveite. Tursq si vduhnovenie da zapo4na 4erno-bql proekt, no ne moga da re6a na kakvo. Namiram se v Anglia, ima kakvo da se snima - priroda, sgradi, peizaji ... no nqkak ne mi se struva interesno za 4erno-bqla kompoziciq. Help, pls [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: Tursq vduhnovenie
Автор: explorer   
Дата:   07-05-05 20:26

Да ти имам оправданията [smilie5] Някой беше пуснал тук сайта на един английски фотограф, който снима инфрачервени Ч/Б замъци, мисля че Марсдън му беше името... явно има какво да се снима на острова [smilie5]

Дата:   07-05-05 20:32

Kato stava duma za opravdaniq - vinagi moga si namerq [smilie5] az se bqh zamislila za ne6to, svurzano s o4i, usni ili ruce, ama e o6te kato ideika, deto fur4i iz uma mi [smilie25]

Автор: flame   
Дата:   07-05-05 20:35

Виж това:
http://www.artcoup.com/movie.html

Ето ти и тема: "Българите тук".
Успех [shtrak]

Автор: sP   
Дата:   07-05-05 20:36

https://photo-forum.net/niavaah/

Автор: Mimic   
Дата:   07-05-05 20:39

Нищо против очите, устните и ръцете - тях можеш да си ги снимаш навсякъде, a доколкото разбирам искаш да се възползваш от факта, че си в Англия

Дата:   07-05-05 20:40

flame mersi ;) interesno :) sP a tova koeto ti mi dava6 .. struva mi se leko kazano slove6to :) pone poi4eto snimki :)

Дата:   07-05-05 20:46

Mimic ami tursq ne6to vduhnovqva6to, no ne i tuka6nite stari zamuci i curkvi, peizaji, ku6ti ili s drugi dumi ne vsekidnevnata priroda, koqto vijdam.

Дата:   07-05-05 20:49

Ами снимай англичаните. Някой от тях примерно имат много характерен вид. Направи си една фото разходка из малките им улички.

Дата:   07-05-05 20:52

xixixixi i posle 6te sum kriva i 6tastlive ku gi snimam tqh :) qko sudqt, qko biqt, qko se surdqt ;) moje bi 6te mi trqbva gvardiq da me pazi ako re6a tova da pravq :) a za harakterniq im vid ... mda - napulno izrodeni mi izglejdat na men ;) imaiki predvid istoriqta im, moga da si kaja 4e sa si takiva a ne samo izglejdat [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie5]

Дата:   07-05-05 20:54

Сори за въпроса ама какво правиш там след като имаш такова отношение към тях

Дата:   07-05-05 20:55

А и няма лошо да попиташ преди да снимаш някой

Дата:   07-05-05 21:03

Ami hubavo pita6 :) Edna duma "roditeli" ;) A otno6enieto mi kum tqh ... o6te ni6to ne si 4ula ;) moga da mrunkam i hulq s 4asove protiv angli4anite :) za6toto sum popadnala v edno ot nai studenite (kato za harakter na horata) mestence ;)

Дата:   07-05-05 21:06

Aве по хора със студено отношение може да си ги мерим - и тук са същите идиоти. BTW в мъжки род, като се обръщаш към мен [beer]

Дата:   07-05-05 21:09

Ups. Mimic sorka togava ;) a za bg idiotite .. abe idioti, idioti, ama puk bulgarski, nali ;) a bulgarskoto si e rodno i zatova i nai dobro ;) pone za men de [smilie25]

Дата:   07-05-05 21:09

По темата ти иначе - ако държиш да снимаш нещата, които спомена по-горе, огледай се във форума. Има доста интересни неща и може да успееш да почерпиш вдъхновение

Дата:   07-05-05 21:12

4esno kazano dosta ne6ta sum gledala do sega, dosta knigi sum izkulvala, namerih interesni snim4ici ama te davat samo notka na ideq [smile]

Дата:   07-05-05 21:13

В творческа дупка си демек [smile]

Дата:   07-05-05 21:15

demek to4no :) ama ina4e imam golqma strast da snimam, a problem4eto e 4e ne znam kakvo :)leko imam naso4enost kum macro snimki [smilie5] spored teb dali biga se polu4ili dobre macro snimki na 4asti ot razli4ni predmeti ?

Дата:   07-05-05 21:19

Не съм правилния човек, да ти даде такъв съвет. Вярвам че фотографските ми способности са по зле от твоите. Мога само да ти кажа, че би могла да изкараш всичко интересно - само трябва да откриеш как да подходиш и как да поднесеш собственото си виждане за нещата

Дата:   07-05-05 21:21

Xexexe, oke, Mimic. [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] 6te go mislq sama, dano pone o4ilata mi pomognat da poumneq [smilie3] 4e ina4e samo na rusota ne se kara lesno :)

Дата:   07-05-05 21:22

Аз съм с очила и не помагат [beer]

Дата:   07-05-05 21:24

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] Abe az pone izglejdam leko po umna [smilie3] Te o4ilata sa samo za pred PC, ama puk nai6 kfa viziq mi vadqt :)

Дата:   07-05-05 21:25

На небрежна интелектуалка ? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   07-05-05 21:25

Баси, разводнихме ти темата и го обърнахме на чат

първа  назад  1  2     всички  напред  последна