Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 търся свежа идея за видеоклип
Автор: flipbeat   
Дата:   06-05-05 13:15

група правеща брейкбийт музика търси хора със свежи идеи за заснемането на дебютния си видеоклип.интересуваме се от свежа и оригинална идея,не особено претенциозна.имаме камери,но това за съжаление не е достатъчно.

Отговори на това съобщение
 Re: търся свежа идея за видеоклип
Автор: Niavaah   
Дата:   06-05-05 13:17

ako imate nqkfa moma po bqla noshtnica... she vi pomogna navita sum ;]]]]]]]]]]]]]]Az sum ot bs oba4e she trq doidete tuk, ima edin idealen stroej... ;]] v profila mi ima icq - obadi se

Автор: nemchev   
Дата:   06-05-05 13:20

ми то и оператори трябват за тия камери....па и осветление трябва...не е лошо и един режисиор да си намериш...и за монтажа да помислиш....а идеята трябва да си я имаш и да я обясниш много добре на режисиора....че да може той да я преведе в картинки...абе сложна работа[smilie24]

Автор: hose   
Дата:   06-05-05 13:36

zdrasti

az imam mnogo napisani szenarii za videoklipove

napravil sum film po moi szenarii imam i kniga izdadena, ako iskash pishi mi na maila, az sum v sofia mojem da se sreshnem

eto linkove na moite neshta:

http://pogledvochite.hit.bg/

http://fightscene.hit.bg/

imam i edin videoklip koito e pochti gotov no po tehnicheski prichini vse oshte chaka [smilie11]
kakvo da se pravi v BG e takava realnosta

Автор: Andro_R   
Дата:   06-05-05 13:38

и някой друг лев трябва... особено за дебютен клип! ако е направен само със свежа идея, но без пари мислите ли че ще постигнете нужния резултат?!

Дата:   06-05-05 13:40

хеи,нашата музичка е подобна на crystal method.!!!!

Автор: Syn   
Дата:   06-05-05 13:40

може да тичате по графа и оператора да ви снима от някоя кола.и като стигнете на попа съберете случайни минувачи да направят кръгче за брейк и...почвате да омагиосвате.ама тва са много пари пък трябва да познавате поне 5-6 спонсора--мляко 'Родопея','Братя Николови' и 'Правец' примерно.
ако не-може у нас да го снимаме ама няма да ви хареса обстановката

Автор: TPECHAT   
Дата:   06-05-05 13:41

ou da... sigurno na Chemical bros poslednite klipove sa super skypi [smilie21]

Дата:   06-05-05 13:43

не са толкова скъпи,пък последния даже не ми харесва...особено ако си гледал от първите 2 албума...и наистина ще се радвам на сериозни мнения по въпроса...

Автор: nemchev   
Дата:   06-05-05 13:43

syn ти снимла ли си от кола?знаеш ли как стават тия кадри?ще му трябват маса пари на човека да си наеме подходяща техника...а той май ги няма тез пари[smilie24]

Дата:   06-05-05 13:44

е не струват 100 евро със сигурност...

Публикацията е редактирана (06-05-05 13:45)

Дата:   06-05-05 13:49

ама неееееееее.имам предвид свежо нещо!!!има стотици ( буквално)клипове дето някои бяга с куфарче с тайнствено съдържание,например.музиката ни е доста добра според хората,имали сме даже и концерт и ни трябва нещо наистина оригинално.снимано без бюджет,но...специално ходих на онзи фестивал-филм за един ден,но там се оказа пълна трагедия.

Дата:   06-05-05 13:49

flipbeat в повечето случаи това което изглежда отстрани много лесно и просто да се направи става много по-сложно, когато започнеш да го правиш

Дата:   06-05-05 13:53

Именно за това говорех, точно тези оригинални идеи за клипове са най-трудното нещо, естествено че не е никакъв проблем да пратиш някой да се разхожда с куфарче по улицата и да го снимаш, но това за първи път ли го виждаме... не е толкова лесно да се направи евтин и в същото време ефектен клип

Дата:   06-05-05 13:58

това може да е добър шанс на някои талантлив младеж.има мноооого примери за такива слу4аи.ако на някои му трябва поле за изява,ето!!иначе аз знам мноооооого добре знам за какви пари и техника става въпрос-работя в продуценска къща,дето е завладяла де що има ефир.но това не и пречи да бълва яко боклуци.тук става въпрос за нещо напълно противоположно на стандартните глупости,нещо алтернативно.аз наистина не искам да повярвам,че валери милев,например,е наи-доброто.нито пък "корифея" халваджян.все се надявам да има други "събудени" хора.следите ли ми мисълта?

Дата:   06-05-05 14:02

ок.ще ви помоля вече да спрем със съветите относно как,къде,колко.ако някой има нещо по-различно за казване,даваите...
http://www.ninjatune.net/videos/
ето ви десетки примери за това,което имам предвид.

Публикацията е редактирана (06-05-05 14:12)

Автор: multiface   
Дата:   06-05-05 14:50

ми...ние се занимаваме с такива неща..непрофесионално с мерак да стане про.
на този етап сме само по 2-3 конкурса в германия с panasonic nv-gs11 сме (ужас е тва да знае6 гадна сватбарска камера ама няма 4000лева за друга)и Adobe Premiere Pro.разбира се [smilie5] и да гледаме да правим по ИНТЕРЕСНИ неща (смисал без куфари или ако ще има такива да се използват с други цели.На онова за един ден и ние бяхме[smilie23] а за Crystal method фенове сме тъи че ако не другаде поне там ще паснем ако искаш можем да пробваме Ще е страхотно да направим клип по авторска музика.(сега само крадем ама ТЕ не знаят)(музиката де)[smilie5] [smilie5]

Автор: azazelo   
Дата:   06-05-05 14:50

Здравейте. Аз съм режисьор втора година и съм навит да се занимавам са нещо такова. За целта обаче трябва да чуя парчето за което става въпрос и да видим какви са вашите идеи. ICQто ми го има на профила. Ако искате да се свържем заповядаите. Не взимам пари :)

Дата:   06-05-05 16:59

към azazelo i multiface:радвам се че откликвате,но тъй като не ползвам icq ще ви помоля да ми пи6ете на flipbeat@abv.bg или на 0886545746.това важи и за останалите заинтересовани.много ще се радвам ако се получи нещо.

Автор: multiface   
Дата:   06-05-05 17:12

ами добре ще звъннем утре направо да се видим, че днес стана време за празнуване вече[beer]

Автор: jumbo   
Дата:   06-05-05 17:26

ухаааа режисьор втора година [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: niavaah   
Дата:   06-05-05 18:44

[smilie19]

Автор: pinko   
Дата:   06-05-05 18:56

Абе Джъмбо, абе адаш, ти като си оператор 11-та година вече аз бъзикам ли те[ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

Или може би вече си се дипломирал и още не си почерпил[smilie10] [smilie10]

Автор: P_H_V   
Дата:   06-05-05 19:02

много съм бос във видеото, и не знам, дали може лесно да се реализира техни4ески, но снимаите по подходящ начин разни мравки и бръмбари как щъкат насам-натам и при подходящ монтаж може де се получи добре.

Автор: jumbo   
Дата:   06-05-05 19:11

българина само за едното черпене живее
[thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]
за да станат 11 години трябва да почакам още 5 [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна