Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 къде сканирате ????
Автор: batFicho   
Дата:   19-04-04 15:30

Интересува ме, тези от вас който не са с цифрови фотоапарати къде си сканират негативите/диапозитивите/. Интересувам се по конкретно за София. Къде, на каква цена и дали сте доволни от качеството.
Ако на някои му се пише и може да предложи някакъв скенер които да сканира негативи/до 300 лв. /сте съм много благодарен[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: къде сканирате ????
Автор: Odin   
Дата:   19-04-04 16:10

Негативи и диапозитиви сканират във Кодак на пл.Славйков. Цената е 50ст. на броика и ти го правят 600/600dpi но за дълбочината на цвета не знам. Не съм им ползвал усулугите и не знам дали добре си вършат работата. Има ощте едно място което знаи и то е една рекламна агенцийка на ъгала на ул.Солунска и ул. Асен

Автор: graver   
Дата:   19-04-04 16:19

probvai tuk az sam dovolen ot tqx!!
http://studiomilanov.netel.bg/

Автор: junior   
Дата:   19-04-04 16:23

абе места за сканиране има 20 в София, но ако се разтърсиш из форума (натисни 'търсене' отгоре, пише го с червени букви), ще видиш, че тази тема се обсъжда през 20тина дни....

Ще кажа само Фуджито срещу ЦУМ... а ако действително искаш качество потърси някой Imacon....

Свестните фото-скенери започват от около 750-800 лв... За тях попитай Pho !

Автор: nanapak   
Дата:   19-04-04 16:48

Опитай и Снежолина - дигиталната Коника на ъгъла на Пиротска и Ботев

Автор: BATfICHO   
Дата:   23-04-04 18:00

БЛАГОДАРЯ НА ВСИ4КИ И ОСОБЕННО НА junior за невероятното откритие което направих благодарениена него - (натисни 'търсене' отгоре, пише го с червени букви)[smilie24] [smilie24] thanks man[smilie19] [smilie19]

Автор: le_corbeau   
Дата:   23-04-04 19:54

Аз ходя при Здравко. Фуджито на Иван Асен, срещу градинкага и Райфайзенбанк.

първа  назад  1     всички  напред  последна