Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Колебая се м/у два Canaon-а
Автор: isn   
Дата:   06-05-05 08:26

Canon EOS 300D i Canon PowerShot Pro1.
Ako moge da mi koagete koi da izbera i zashto.A i kade da go namerja na dobra cena?Blagodarja Vi!!!

Отговори на това съобщение
 Re: Колебая се м/у два Canaon-а
Автор: fotocolor   
Дата:   06-05-05 08:39

Eos 300D e po dobar,no novata mu versiq 350D e oste po dobra.Razlikata v tcenata e malka,taka 4e vig "etroniks'' za oferta.Pri tqx e naj izgodno.Korektni sa i davat garancia.300d-6.3mpx,350d-8mpx-i e s novata matritca DIGI II.

Дата:   06-05-05 08:52

Kakvo e "etroniks" i ot kade da go otvorja?Blagodarja

Автор: strong94   
Дата:   06-05-05 08:56

Ами електронен магази в които цените са доста по добри от тези в магазините.
И моя савет също е за 350D или поне 300D.

Автор: boreto   
Дата:   06-05-05 09:05

DIGI II e DSP (цифров сигнален процесор), не е матрица.

http://www.etronicsbg.com/

Дата:   06-05-05 09:07

http://www.etronicsbg.com/view.php?cat=2&vendor=1

Дата:   06-05-05 09:08

A kakav e adresa na "etroniks".???

Дата:   06-05-05 09:09

Mersi za otgovori te Vi

Дата:   06-05-05 09:10

http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/

Автор: GOSPODIN   
Дата:   06-05-05 23:00

isn, много са различни апратите, но пред 300Д с китовия бих(и си купих)си купил Про 1 , защото обектива му е несравнимо по- добър, а и оттам качеството на изображението.
С 350Д са с изравнени МП , но пак има проблема наречен качествен обектив. За него ще трябва да се изръсиш почти още толкова.
Разбира се ДСЛР ти позволяват по- големи творчески решения и са по-професионално насочени, но ако ти трябва малък компактен и с професионални възможности апарат си вземи Про 1 . Момчета от http://www.etronicsbg.com/

ми го доставиха за 2 седмици.

Автор: boni   
Дата:   06-05-05 23:06

Ако искаш да постигнеш резолюцията на ПРО1 ще ти трябва много ,много скъп обектив. Обективът на ПРО1 е разработен за матрицата му.
Така или иначе обаче ако търсиш бързина,работа при лоши светлинни условия,малък ДОФ за портрети ДСРЛ-а е за препоръчване.
Ако ще снимаш предимно на светло или в студио и ако искаш да не биеш много на очи и да снимаш от различни гледни точки чрез въртящия се дисплей,тогава ПРО1 или Г6 са незаменими.

Дата:   06-05-05 23:17

boni [smilie24] с теб си пишем едни и същи неща в 2 теми , но е за добро ! [beer] [shtrak]

Автор: carl_cox   
Дата:   06-05-05 23:26

за мен тук дилема няма-директно към 300D

Автор: samara   
Дата:   06-05-05 23:33

аз пък съм за 350d...при тези цени, няма кво да му се мисли, ма тоя това, ма оня онова...дръжки ...[ezik] [ezik] [ezik] [shtrak]

Дата:   06-05-05 23:38

Абе зависи от това как и какво снимаш.
За студио и светло време са си ОК апаратите от рода на ПРО1.
Роми направи по една фотосесия и корица за КлубМ с всеки от тези апарати - Оли8080,Про1,Сони828 и т.н. и за А4 на 300ППИ са си пърфект.
Аз също бях снимал една популярна реклама за списания на Самсунг с Оли8080 и качеството беше отлично,печатарите нямаха никакви забележки.И за стрийт стават щото не бият на очи с тези чупещи дисплеи.
Само за ниска осветеност и движещи се обекти са си мъка,както и за портрети с малък ДОФ...

Дата:   06-05-05 23:47

Про 1 с новия firmware 1.0.1.0 e с много бърз фокус и подобрено фокусиране при ниска осветеност.
Samara, ако имаш 350Д с какъв обектив е и колко струва? За професионална работа нямаш ли диапазона 28 - 200мм.+ добро макро с качествен обектив си за никаде.

Дата:   06-05-05 23:52

имам....и сигма 18-125, което май е същото с кропа...като 28-200 де...ха, тия другите псевдо-огледалата...нали се сещаш...имам и китов де...ше си взема и 70-300 сигма, за да се изкефя на машинката...после ще взема нещо по-така...но казвам ви не бих сравнявал това нещо с другите изброени тук, пипал съм и тях ....[beer] [shtrak] [thankyou]

Дата:   06-05-05 23:57

Самара,това което изброи като обективи е адски,ама много далече от този на ПРО1.
Не става и 50/1.8 .
Аз лично за висока резолюция с Д70-то ползвам 85/1.8, а за стрийт 24-120VR,но всяко варио под 1000 кинта не мое да се мери с резолюцията която вади обектива на ПРО1.
Ако говорим за резолюция де.
Може би 17-40L e добър избор за 350Д

Дата:   06-05-05 23:59

всички приказки, са празни...когато машинката се усеща като продължение на окото и ръката, а това е което усещам тук...невероятна е...простено да ми е, че съм аматьор и не печатам на хартия, не вадя пари с това и пр....чудесен апарат, препоръчвам на всеки в положение като моето, няма да съжалява, няма пропуснат миг, което е и важното де ...[beer] [shtrak]

Дата:   07-05-05 00:01

Имайте предвид,че апаратите от сорта на ПРО1 компенсират донякъде ниските си чувствителности със следното:
1. Няма откат от огледалото,което позволява снимане на по-ниски скорости.
2. Оптиката достига макс резолюция при бленди 2.8-4 ,докато при варио за ДСРЛ това е около 8-10. Тука се печелят още 2-3 стопа,когато говорим за макс качество.

Дата:   07-05-05 00:01

бони, за 17-40...[smilie24] [smilie24] [smilie24] ...за твърдите също, ама нека има и малко удоволствие от придобивката...веднага ...[smilie5] [beer] [shtrak]

Дата:   07-05-05 00:03

Разбира се. Аз говоря само ако се търси макс резолюция. Аз се кефя на 24-120vR много и въпреки,че е по-мек от твърдите си го ползвам за стрийт с кеф!

Автор: Amigo   
Дата:   07-05-05 00:09

boni, би ли ми разяснил накратко следното, което си написал: "1. Няма откат от огледалото,което позволява снимане на по-ниски скорости.
2. Оптиката достига макс резолюция при бленди 2.8-4 ,докато при варио за ДСРЛ това е около 8-10. "
Какъв е този откат и защо е това с резолюциите?[smilie11] [smilie11]

Автор: minfot   
Дата:   07-05-05 00:15

А знаете ли, че на Canon 300D може да се направи update и да работи с Firmware 1.0.1.0, като добива качества на Canon 10D

Дата:   07-05-05 00:18

знаем и...сигурно 350д...ще работи като 20д...ама няма да е...[ezik] [beer] [shtrak]
...стоев да се ухапе по....[smilie5] [smilie18] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Публикацията е редактирана (07-05-05 00:19)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна