Автор: thor
Дата: 04-05-05 22:41
MisterX...
прочети ми добре първият коментар ,аз никъде не претендирам че Mac-мини е по бърз от G5 ,ти какво искаш да ти кажат в магазина
естествено ,че гледат да измъкнат колкото се може повече пара от джоба ти и да ти продадат неща от които може и изобщо да си нямаш нужда ..хехе
как мислиш 500US срещу 5000US$ разликата е 10-на пъти ,естествено ,че ще ти хвалят това от което могат най много да спечелят ..
а бара с Mac гениите нали е на втория етаж на магазина ,а те за кой мислиш че работят за DELL ли
те ако можеха и мини Mac-а щяха да ти го пробутат за 5000US$...
ама както и да е ,пробвал си ..нищо не си пробвал щом моя iMac си бачка супер с PhotoShop CS ,значи с мини Mac-а ,CS ще хвърка ..
изобщо даже нямам претенции всички да мислят като мен ,напротив ,ама глупостите които плещиш ,поне се опитвам да ги контрирам ,щото така заблужадаваш тези които изобщо не са чували за Mac ,а това е тъпо ..всеки който иска нека го пробва и да си реши сам дали ще му върши работа ..а така приказки от такива видели недогледали ,чули недочули ..естествено ,че ще се опитвам да ги опровергая ..затва както искаш спори си или не си спори ..ама не дрънкай глупости ..
|
|