Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с NIKON Coolpix 8800
Автор: Pisaro   
Дата:   04-05-05 18:25

От няколко дни имам много неприятен проблем с Nikon Coolpix 8800! Когато включа фотоапарата и направя един кадър, на дисплея се изписва SYSTEM ERROR 2 и блокира(не позволява да се правят повече снимки)!!! Налага се да го изключа и включа наново, при което имам възможност да направя пак една снимка и картинката се повтаря.Започна да прави този проблем изведнъж, между два кадъра, без да му се е случвало нищо извънредно! Фотоапаратът ми е гаранционен (закупен от известна верига магазини за техника) на няколко месеца.
Моля, ако някой е имал подобен проблем, да сподели мога ли да го реша по някякъв начин и да избегна изпращането му до оторизиран сервиз, който е в Гърция (Солун).
Благодаря предварително!

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с NIKON Coolpix 8800
Автор: jumbo   
Дата:   04-05-05 21:06

вчера го казах същото.....

Having a "System Error" message displayed on the camera's LCD display generally indicates a problem where the camera will need to be sent to a Nikon service department for repair. Before sending, check the following:

1.Try using a different Nikon approved memory card.
2. Remove the battery for an extended period of time, for example 24hours. Then re-insert the battery

If the error is still displayed, contact your local Nikon Service Department. If the above tips do not help the camera must be sent to a Nikon Service department, there are no user serviceable parts on Nikon Coolpix cameras.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна