Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ZA TAMRON
Автор: urgan   
Дата:   04-05-05 13:10

Niakoi moje li da kaje tova obektiv4e stava li za 350d ili ne? напишете тук линкаhttp://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4687&item=7512603014&rd=1

Отговори на това съобщение
 Re: ZA TAMRON
Дата:   04-05-05 14:35

Tolkova li slojen apros zadadoh 4e nikoi ne kazva[smile] [smile] [smile] [smile] [smile]

Автор: AGISOFTTM   
Дата:   04-05-05 15:12

Ти сигурен ли си че искаш точно ТАМРОН обективи ? Като цена са екстра ама за качеството на снимките които ше направиш с тях..... ТЦ няма да се съглася..... а особено с Тамрон да мъчиш убавото 350Д [beer]

Дата:   04-05-05 15:39

prosto pitah 6oto ne biah siguren 4e stava za 350d, ina4e znam 4e ne mnogo podhodia6t za tozi aparat,
dobre ti kvo 6te prepora4a6 na sigma ne sa li po svestni [smilie11]

Автор: samara   
Дата:   04-05-05 18:17

аз му сложих сигма 18-125 ДЦ...за сега ме кефи максимално...мисля, че и 18-200 ще се справя добре, колкото е по-голям зума, толкова е по-голям компромиса с качеството....сега чакам един 70-300...пак сигма, като за начесване на крастата[smilie5] [ezik] ...после ще мислим за твърди, L-серии и пр...[beer] [shtrak] [thankyou]

Автор: n1x0n   
Дата:   04-05-05 20:16

AGISOFT, и какво точно имаш против Tamron?! Че като почнат такива гръмки изказвания за фирми...

Автор: Bilbo   
Дата:   04-05-05 20:25

Мда, точно и аз това щях да кажа, ама айде нали не съм професионалист... В крайна сметка всичко си зависи от цената. Е, не винаги, и не за всичко, но това е друга тема.

първа  назад  1     всички  напред  последна