Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 sb800 vs sigma EF-500 DG SUPER
Автор: shifty   
Дата:   04-05-05 02:04

помост сас светкавиците не ми е ясно дали мога да ги оправлиажам от разстояние с Д70 или триабва да имам две за да мозе едната да контролира другата.А при вториат вариант какав кабел да използжам за да имам всички опци на управление сц17 на никон сте сварше ли работа при сигмата сашто или?
Ако имате и линкове по темата ще бада благо многодарен.
Мерсаж

Отговори на това съобщение
 Re: sb800 vs sigma EF-500 DG SUPER
Автор: borissov   
Дата:   04-05-05 02:09

Е, не...

Рядко ми се случва да остана без думи, но сега направо гък не мога да кажа. Да живее прехвалената българска образователна система...

Момко, сестра ми като беше в детската градина пишеше по-грамотно от тебе.

Дата:   04-05-05 02:19

Е ти си отчайваща бре другарко освен да храниш нещо позитивно не ти ли се вратка в образованата главичка, ами предсави си че има и марзел понякога, или при тебе е само Главичка и това ти е комплекс ли незнам.
Вземи дай някой съвет на непросветените та току виж и нещо положително ти се слчи.Представи си нещо добро помедитирай ли незнам.
Не сам срещал по назлобен или "назобен" човек от тебе.
RESTEPPA kakto kazva ALI G bez da me ebe za pravopisa.A kak si s mamtematikata?

Автор: ahab   
Дата:   04-05-05 09:30

shifty - като търсиш съвет не се дръж надменно. Не зам, осъзнаваш ли какво впечатление оставяш в четящите?

Имам F80 и SB-80dx и знам нещо по въпроса ти.
Ама как да отговоря като може и аз някоя "оценка" да отнеса [ezik]

Автор: jumbo   
Дата:   04-05-05 09:52

за себе си съм установил следното: никона работи най-добре със СБ изключения няма....
а тази сигма не знам дали въобще има иТТЛ система щото ако няма.......
д70 с друго не работи за разлика от д2

Автор: jimmy   
Дата:   04-05-05 10:17

И с математика сме добре....[smilie18] [smilie18] [smilie18].

Айде ти като оправиш поне българския, ела пак.[smilie18] [smilie18] [smilie18]

П.С. СБ800 е далеч над Сигмата във всяко едно отношение, може да се управлява от Д70 съвсем лесно.

Автор: borissov   
Дата:   04-05-05 10:28

Wicked, гледаш Ali G for real? Е, тва не те оправдава за невероятната ти глупост, prick! Йекшимеш! Жен добрий!

Дата:   04-05-05 10:40

borissov, ти виж другата тема на shifty.там какви ги има....[smilie10].

Дата:   04-05-05 13:10

Мдааа,
Да използвам случаят да се извиня на всички особено на Borissov.Но бая храна отнесох и аз, както и да е,не искам да правя впечатление като за Идиот от парвият ми вапрос де, не че не сам такав [smilie18] .
Мерси все пак за helpa.
Иначе SIGMATA си има работещ iTTL за Nikon и е с водещо число 50, може да управлява и свои посестрини но е задалжително да се полва една майка на апарата която да управляава други няколко slave units.Та сащинският ми вапрос е дали SB800 na Nikon сащо трябва да има Master на апарата който да упраблява останалите няколко SLAVE unita.
А за апарати като Sima SD10 i Pentax istD тази светкавица може да се управлява от вградената което си е голям бонус имайки предвид два пъти по-ниската и цена.

P.S> Приемете искренните ми извинения отново, явно судена германия не се отразява добре на един Варненец.[smile]

Дата:   04-05-05 14:05

Вградената светкваца на Д70 МОЖЕ да управлява СБ800 и СБ600.

Когато използваш СБ800 като мастер обаче имаш повече опции, като например отделна компенсация на групите. Но това са подробности...

първа  назад  1     всички  напред  последна