Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 опасенията на незнаещия
Автор: veloikonomov   
Дата:   04-05-05 05:35

Здравейте.
Попаднах на този форум и оставам с впечатление , че всички участници са само професионални фотографи. Аз съм в много неизгодна позиция по 2 причини. Нищо не разбирам от фотография и не чаткам английски.
-------------------
Сега това за което става на въпрос. Предполагам че ще ви стане малко смешно като четете това но:!!!!!!!! Преди 3 години ми подариха НИКОН 995 колпикс. Много му се радвах първата седмица снимах яко каквото ми падне. После го засилих в шкафа и от 3 години е там но защо събира прах ли . Ами не мога да си се разхождам из баровете или на плаж и да трая тежестта на огромния никон. Нямам представа дали снима качествено на мен всичко би ми харесало. Сега имам около 1000 лв заделени за фотоапарат. Преди седмица четейки рекламите на новите самсунг и революционната им немска оптика шнайдер и снимане на DIVX video s 30 kadura na 640х 480 se zaribih.
Пробвах апарата и пурвото разочарование е че не сработва зума оптичния на видеоклипа. Инъче е много удобен монитора че се върти. Нямаше как да разбера колко продължително може в минути да е видеото и какво му е качеството дали сече и тн . Трябва да се види на компютър резултата а в техномаркет искат да дадеш парите и да си ходиш у вас да се ядосваш и да откриваш кусури.
Бихте ли ми помогнали в изборана нещо млко на габарит с от 3 до 10 оптичен зум и видео с звук на 640х480 с 30 кадъра . панасоника с 6 оптичен е с идеален размер ама и там зума на видео не сработва пък и клипа е 320х240

Публикацията е редактирана (04-05-05 05:35)

Отговори на това съобщение
 Re: опасенията на незнаещия
Автор: holden   
Дата:   04-05-05 07:49

Не си чел достатъчно, колега. Постой наоколо 2-3 дни и ще се убедиш че повечето от нас нищо не разбират от фотография [smilie19]. А за Никоните нищо не мога да ти кажа. Аз съм Канонизиран.

Автор: inmitev   
Дата:   04-05-05 07:59

Прав е holden, повечето сме любители.

Така като чета обаче, май не ти трябва фотоапарат, а видеокамера. Замисли се сериозно върху това.
Иначе се получава ситуация като да си купуваш кола и най-важният критерий за избор да е качеството на звуковата уредба.
Ако си твърдо убеден, че ти трябва хем фотоапарат, хем и видеоклипове да снима, поогледай Canon S1 IS. Щом казваш, че нямаш претенции към качеството...

Автор: krassimire   
Дата:   04-05-05 08:11

Или Pentax MX4

Автор: asklep   
Дата:   04-05-05 08:42

Имаш си чудесен апарат снимай си с него и не се "увътряй",а ако искаш видеокамера просто си купи само такава [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Автор: Ahab   
Дата:   04-05-05 09:41

Никона ти е перфектен. Дръж си го. Дано има и добра батерия.

А за видеоклиповете - трябва ти камера. Фотоапаратите са за снимки - останалото е рекламен трик.

Автор: kirilius   
Дата:   04-05-05 10:49

За професионалнилте фотографи много грешиш. На пръсти се броят тук [smilie18]

Като купуваш фотоапарат, гледай какви снимки прави, а не какви клипчета. Ако искаш видео, има си камери за тази работа.
Ако хептен нямаш претенции за качеството, 1000 лв. са прекалено много за обикновена щракалка.

За зума, дето не работил при клипчетата - ами така е. И аз имам апарат за 1000 лева и при мен не работи [smilie5]
Може и да има фотоапарат, дето позволява зум при снимане на видео, ама на мен не ми е известен... пък и не съм се интересувал.

Дата:   04-05-05 11:22

мерси чудесни сте. Мислех да изстрелям Никон 995 в някоя заложна къща за 100лв ама щом става все още ще отложа с 1 година заложната къща и ще почистя прахоляка от шкафа с никона .

Автор: urgan   
Дата:   04-05-05 11:26

Uraaaaaaaa za NIKON-a

Автор: fobo88   
Дата:   04-05-05 11:47

Canon 2S IS 6te e idealniq aparat s dobro video.[shtrak]

Дата:   04-05-05 11:48

Konica-Minolta DImage Z3 позволява zoom, и видеото е прилично, но отиват 1MB в секунда.

Автор: rossko   
Дата:   04-05-05 11:50

Aз имам никон 995
но за 100-тина лева съм готов да взема още един https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley20.gif

Автор: ahab   
Дата:   04-05-05 12:22

Опа-опа - Никон 995 за 100лв ли чух? [smilie5][smilie5]
Да не си посмял да го даваш на мутрите.

Ако решиш да ъпгрейдваш пусни обява във Базар - ще вземеш по-добра цена и ще зарадваш някой фотаджия.

Дата:   04-05-05 13:02

samsunga v50 не само че не прави добри снимки ами си е отврат. Според мен не че не могат ами май не искат да сложат divx video на всеки фотоапарат. С тея големите MMC SD карти MINIDV отива на кино

Дата:   04-05-05 13:06

Е, иска се мощен чип/ видеокомпресор

Автор: Stoevmobile   
Дата:   04-05-05 18:26

NIKO-O-O-O-O-O-O-N [smilie24]
Аре,Наштееееееееееееее [smilie24]
[shtrak] [beer] [shtrak] [beer] [shtrak] [beer]