Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за Олимпус?!?
Автор: leia   
Дата:   02-05-05 23:09

Моля помогнете... значи, къде в София биха поправили Олимпус, който е донесен от чужбина, съответно не му важи гаранцията и само за да го изпратят в Чехия(там им бил сервиза [smilie9] ) искат 100EUR... че той самия струва 200 [smilie9]

Публикацията е редактирана (02-05-05 23:17)

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за Олимпус?!?
Автор: jumbo   
Дата:   02-05-05 23:57

сори майна рисковете на купеното от вън.....
олимпус предлагат 2 години гаранция в бг ама никой не се замисля над дребните неща....
намери си канал и го изпрати сама в чехия може да спестищ някой леффффф

Дата:   03-05-05 11:18

Добре де... а тук никой ли не се наема да поправя апаратчета с подобни проблеми [smilie11]

Автор: nemchev   
Дата:   03-05-05 12:03

пробвай в НС сервиз на ул.Хан Аспарух 62 или там някаде....не съм сигурен за номера.аз иамх същия проблем.оправиха го ,дадоха ми 6 мес. гаранция и кат се скапа на третия ден им го пратих пак ама оня се отказа да го прави нищо че мубеше дал той гаранция....ама пробвай де...може да нямаш същата участ като моята[smilie24]

Дата:   03-05-05 14:15

Мерси, дано да нямам твойта участ... а каква ти беше повредата?

Автор: nemchev   
Дата:   03-05-05 14:36

нещо по електрониката вътре...така и не разбрах ква точно беше[shtrak]

Автор: ZENTEX   
Дата:   03-05-05 16:59

Кажи какъв му е проблема за да ти кажа дали си струва да се прави[smile]

Автор: fotocolor   
Дата:   03-05-05 17:37

Виж дали Цецо на Аксаков не може да ти помогне,или Зентех-мисля 4е е някаде в форума.

Автор: jumbo   
Дата:   03-05-05 18:16

onq ot asparuh go zabrawete naprawo....

Дата:   03-05-05 20:03

Кажи какъв му е проблема за да ти кажа дали си струва да се прави

Обектива не щя да се прибере, избръмча и от тогава ни приема ни предава. Не е от батерията, пробвах с друга, не става...

Автор: ZENTEX   
Дата:   04-05-05 10:26

Aко ти се рискува донеси го да ти го оправя[smilie18] (сериозно говоря)[smilie24]

Дата:   04-05-05 16:54

Пиши ми на ICQ 159331217, да се разберем къде да го донеса...

Публикацията е редактирана (04-05-05 16:57)

Автор: martis   
Дата:   05-05-05 00:09

Leia,za Olympus v Infomed mogat da ti go remontirat dori mislia,che sa predstaviteli na Olympus,namirat se na vitoshka zad NDK,no tochno koi nomer e adresut,shte moga da ti kaja utre[smile]

Автор: rumenn   
Дата:   05-05-05 02:11

Iskam da izpolzwam zaformilata se tema s edin vapros za moi star Olimpus D520 kupen ot USA w na4aloto na 2002g. Predi niakolko meseca mu otkaza svetkavicata da se zarejda..po mia precenka ili elektronikata po zarejdaneto se skapala ili svetkawicata..to mai niama kakwo drugo da e:) Predstawitelite na Olimpus w BG (4rez dobar poznat se swarzah s tiah) mu kazali 100 Euro remint w 4ehia..mai towa e standartna cena za wsiakakwi remonti na aparati pod 150lv:) Ta ako niakoi ima ideia dali moje da se oprawi neka pi6e men me marzi da go otwaria a i sam go podaril na sestra mi da si snima nawan bez swetkawica..
Mejdu drugoto po po gornia problem mi go naprawi predi 1 godina..obektiwa otkaza da se pribere i samo bram4e6e motor4eto no sled 5-10min traskane i 4ukane w razli4ni posoki si tragna i ot togawa ne go e prawil..:)

първа  назад  1     всички  напред  последна