Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Za obektivite
Автор: shifty   
Дата:   03-05-05 03:24

Ha taka znaci imam si d 70 s 18-70 obektivceto plus edno polarizarce kam nego.
A sega sam v germansko i smiatam da si ponakupia razni nestica.
Za info samo tuk D70 s 28-80+2Gb=860 evra a 350d 18-55 890evra.
Taka ta na vaprosat mi parvo si mislia da si vzema edno ruskoo peelang 8mm f3,5 mai e ko se ne lazahttp://www.rugift.com/photocameras/peleng_fisheye_nikon_lens.htm linkceto.
Haresvam sporta i za tova me radva sinhronceto na nikonceto.
Taka lipsva mi i svetlina i triabva da vzema edna no se cudia taka kato nioamam kinta za vsicko da vzema edna sigma 500 super li bese 200 evra e tuk.No ne moga da razbera dali raboti bez kabel nar astoianie ot aparata ili mi triabvat dve ednata vodesta i vtorata poslusna.Kakto smiatam da si vzemai niakolko old skool svetkavici i da gi backam sas "kak se kazvase cudoto deto se slaga ot dole i svetva v sinhron s moiata".
Taka i nakraia zoom obektiv pak ste e nisak klass no tova za sega dali da e 28-300 do f6,3 na tamron ili sigma 70-300 do f5,6 vse ne pro no sa apo pone mai.Nikonskiat e sastiat i na takava cena.
A i nakraia ste metna mai edno zenitce sniper s 300 mm f4,5 obektivce deto e s priklad kato puska he he.
TA daite niakoi savet hora kakvo kak info saitove za obektivi i taka ce triabba da resa savsem skoro.
Oppps mai malko dalag stanah s vaprosa a.
Ste poceta oste za svetkavicata ce mi stana interesna cenata e 2 pati po niska ot sb800 a GN e 50 hic ne e losa mai
DUMAITE MI nisto ce zvucat tapo vaprosite mi vsiaka pomost ste sam BLAGO MNOGODAREN

Отговори на това съобщение
 Re: Za obektivite
Автор: holden   
Дата:   03-05-05 03:31

Я пробвай на кирилица, пък може някой да се излъже да прочете какво си написал.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна