Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото магазин във Варна?
Автор: stefcho   
Дата:   01-05-05 20:16

Здравейте,

Аз съм съвсем нов във форума, (както и във цифровата фотография [smile] ).

Имам следния въпрос: Понеже не съм в България в момента, и ми предстои съвсем кратковременно посещение там (3 дни около 5-ти Май), много ми се иска да купя фотоапарат Konica-Minolta DIMAGE A200, но от Варненски магазин, няма да имам възможност от София. Някой може ли да ми посочи такъв магазин?

Благодаря предварително, и се извинявам, ако мястото на темата не е тук.

Отговори на това съобщение
 Re: Фото магазин във Варна?
Автор: dino   
Дата:   01-05-05 21:10

Tърси D&G-вероятно там-малко са скъпчии,или трябва да питаме ФОБО.Ако искаш ми звънни като дойдеш-ако имам време може да ти съдействам-313 751 или +359888596369

Дата:   01-05-05 21:26

Мерси за отговора dino,
проверих във уеб-сайта им, не предлагат тази марка, също съм проверил във Техномаркет и Технополис, не се сещам за друго място. Но ще запиша телефоните ти и сигурно ще ти се обадя.
После може [beer] [smile]

Автор: BirdOfPray   
Дата:   01-05-05 22:10

В Технополис има Konica-Minolta DIMAGE A200
АЗ ГО ВИДЯХ преди седмица... Много е читава машинката...
аз няма да съм тук (във Варна) около 5 май...иначе имам една идея .... ако искаш обади се на БОРКО КАЙКОВ... ако искаш ама не знам по празниците дали ще може да ти помогне - ако няма при него в наличност което е почти сигурно.... може да го питаш преди това:
ICQ Number: 29-817-074
Work Phone +359 (52) 630695 - Фото Fobo

Дата:   01-05-05 22:31

Благодарско за инфото BirdOfPray, ще се опитам да се свържа с ФОБО, сега е офлайн, по-късно или утре. Ти сигурен ли си, че точно този го има в Технополис? Защото го няма в уебсайта им. И още нещо: къде се намира магазина на ФОБО?[smile]

Автор: fobo88   
Дата:   02-05-05 09:28

Пиши ми - в инвизибъл съм. Ще проверя за цена утре.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна