Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за alex_markov...и sigma 18-125 dc...
Автор: samara   
Дата:   29-04-05 21:06

ако не бъркам, мисля каза че я чакаш, какво стана получи ли я, как се държи...аз утре ще взема моята...може да споделим впечатления, ...някой ако има комбинация 350d+sigma 18-125 dc...добре дошъл с отзиви...[smilie24] [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: за alex_markov...и sigma 18-125 dc...
Автор: _milen_   
Дата:   29-04-05 22:04

ами ... май аз чаках сигмата и вече си я получих (а и едно канонче 50/1.8). алекс чака тамрона. днес ми каза, че обектива е вече тук, та ... в скоро време като си го получи и като му се порадва, ще зарадва и нас със нови снимки
[smile]

чакаме отзиви и от теб [smilie24]

[shtrak]

Дата:   29-04-05 22:07

да съм сбъркал така ли?....[smilie10] ..ами може то това апаратче ми взе ъкъла ...[smilie5] ....е, да са ни честити...[smilie24] ...ами ше споделяме...после ше взема и едма сигма 70-300 АПО...после минавам на твърди...обективи...[smilie18] [beer] [shtrak] ...успех!!!

Автор: alex_markov   
Дата:   30-04-05 00:28

_milen_ е прав, днес получих Тамрон 18-200 и сум много доволен, но има бая да поснимам за да се изкажа "компетентно", за сега ме кефи много и прави добри снимки:), има и леки хроматични абераций на 18мм по-краищата (то кой ли няма:)) Успех Самара с новото обективче:)

Дата:   01-05-05 23:05

...значи...успях за два дни да напълня 1 GB...засега снимам само на JPEG, че ми по- близка материята[smilie5] ...нова сигма се държи без грешка ( последните 3 снимки в профила ми са с нея )[cool] undefined...много съм доволен, достатъчно бърза е за мен, малко е шумна, може би за тиха зала, за сред природата си е съвсем прилично...следващите дни ще пусна още малко снимки[smilie5] , пускам ги без абсолютно никаква обработка, освен свиване до размер...[beer] [beer] [beer] [shtrak]

Автор: SKY   
Дата:   03-05-05 20:23

Мдам и аз я чакам тая ми ти сигма и след това само твърди механични стари SMC-ta[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна