Автор: thor
Дата: 29-04-05 15:54
volokin ..няма снобарска камера има сноби които издигат в култ някои марки камери ,както и има и снобарски коментари и не разбирам защо се хващаш за това ,колко снимки ще пусне стоеф във профила си и дали ти ще ги харесаш или не ,..
аз лично нямам никакъв зум освен два с които съм изщракал най много 200-300 фотки и да имам намерение да продам и двата ,но при всякакви положения ще си взема един два зума ( най вероятно много по качествени от тези двата ,въпреки ,че сигурно ще изщракам най много още 200-300 фотки и с тях ) ,за всеки случай ...
та тези префърцунените коментари ,всъщност ми приличат от рода на ,защо пушиш цигари?? ,защо пиеш повече от една две чаши вино?? ,защо правиш не така както аз искам да правиш ?? ,моето мнение е миро/меродавно ,....все пак той не е на 12 години и сам може да си прецени ..особенно щом си е изкарал парите с които може да си позволи това което си позволява.......
имал парите човека ,направил си кефа ,това че някои не могат да си го направят, както той си го прави ,не значи ,че не трябва той да си го прави ...
PS.
най малкото пък аз съм убеждавал стоеФФ да си взима зум ,напротиФФ предпочитам твърди ,но това не значи ,че зума който той си е взел няма да му върши работа за това което той смята да го използува ,той си има и 17-40mm f4.0L и щом си е взел 70-200mm f2.8L ,значи е преценил че му требе ,затова и си го е взел
айде .. пийнете и се успокойте ..ако не му хареса ще си му вземе парата убеден съм ..
|
|