Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Апарат купен в САЩ за 2000$ да бъде застрахован на 1000$ при вноса му в BG?
Автор: vigour   
Дата:   26-04-05 20:35

Може ли апарат купен в САЩ за 2000$ да бъде застрахован на 1000$ при изпращането му в BG с цел плащане на по-малко ДДС/мито не се плаща/?Нека се изкажат хора купували вече от САЩ ,а не нещо от сорта "Що да не може и т.н".Въпроса ми е някой пробвал ли е вече.В митницата знаят ли продажни цени на обективи и апарати по които могат да сравнят и да си кажат :"О, виж го тоя как иска да излъже,дай да преберем апарата а пък застраховката да му върне 1000$.Ние ще го продадем в България много по-скъпо".

Най би помогнал някой митнически служител.Ни мосля че в форума няма такива.

Отговори на това съобщение
 Re: Апарат купен в САЩ за 2000$ да бъде застрахован на 1000$ при вноса му в BG?
Автор: glorious   
Дата:   26-04-05 20:40

то зависи и на какъв митнически служител ще попаднеш, има големи зелки,ама има и "по-малко зелени зелки".все пак да не разводнявам темата,да каже някой който има опит.моето фото го донесоха от германия,като личен и не съм плащал на митницата нищо,но той струваше 300 евро,не 2000$.

Re: Апарат купен в САЩ за 2000$ да бъде застрахован на 1000$ при вноса му в BG
Автор: n1x0n   
Дата:   26-04-05 20:45

Няма да те засекат, но риска си е твой. Гепят ли го - гориш със 1000.

Re: Апарат купен в САЩ за 2000$ да бъде застрахован на 1000$ при вноса му в BG
Автор: namaste   
Дата:   26-04-05 20:51

vij tozi chovek i tazi tema [smilie24]
Автор: svetal
Дата: 21-04-05 13:55

не митнически агент съм[beer]
[smilie24]

Автор: Avon   
Дата:   26-04-05 20:56

Ako minavash prez mitnicata na Aerogarata, iskat da ti go smiatat po cenata v BG - sluchvalo mi se e.

Ako go kupuvash ot magazin, edva li shte se naviat da ti go pratiat bez faktura v kutiata, a na neia prodajnata cena ia ima. Ako ti go prashta chovek ot USA i teji poveche ot 200gr., shte go otvoriat pred teb.

Автор: svetal   
Дата:   26-04-05 21:46

vigour ако искаш потърси ме по кю-то ще ти обисня какво да направиш

Автор: urgan   
Дата:   28-04-05 09:37

E dobre de ako niakoi otide USA i ti donese apatat4e ili ne6to drugo kato svoi li4en kvo 6a mu kajat???

Автор: newbie   
Дата:   28-04-05 10:18

stokata idava s tovaritelnica, v neia pishe tochnata cena i koi ia izprashta
varhu tazi tovaritelnica , ti se nachisliava dds i oshte niakvi malki taxi

Автор: vigour   
Дата:   28-04-05 12:11

от всички тук единствено Svetal е наясно и съм говорил с него по ICQ затова не се хабете повече по тая тема.

първа  назад  1     всички  напред  последна