Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 OLYMPUS C-370 ZOOM
Автор: D00MSDAY   
Дата:   27-04-05 15:42

1.Hora furlil sum oko na toq aparat ot plovdiv sym i me interesuva ot kade moga da go namerq nai tunko kato cena.
2.Do4uh 4e moga vmesto da si kopuvam za 130 kinta XD flashka da si vzema USB flash pamet za 50 lv koqto e 2 GB a XD-to e 256 samo!! verno li e.
3.Zvunqh na firma Амперел koqto e dilur na OLIMPUS i te mi kazaha 4e nqmat serviz v bulgariq izobshto,hora ami sled kato izte4e garanciqta i aparata se razvali da go hvurlqm li ???

4akam otg po 3-te to4ki i predvaritelno blagodarq!!

Отговори на това съобщение
 Re: OLYMPUS C-370 ZOOM
Автор: asahi   
Дата:   27-04-05 15:56

Неразумни, поради что се срамиш да пишеш на кирилица?
Как можеш да имаш доверие на хора, които използват изрази като фърлям кинти, копувам тънко и със същата компетентност се изказват за памети 2ГБ по 50 лева? Тук такива хора се посрещат с насмешка. Не се нареждай меду тях.

Автор: yan   
Дата:   27-04-05 16:22

Най-важното е да си купиш апарата от някъде
"тънко" и после да досаждаш в някое фото, за да ти обясняват как да го използваш.
А паметите ти ги дават много скъпо- ще има 2
GB за 30лева, само трябва да изчакаш година-две!

Автор: chovecheto   
Дата:   27-04-05 19:19

Читав сервиз за дигитални апарати в БГ незнам да има! Olympus доколкото знам ги пращат в Чехия.
Гаранцията на Амперел е 2 години, апарата струва 330 лева...., недей да се притесняваш чак толкова!

Автор: zed   
Дата:   27-04-05 19:23

Ей Човече, пращат ги и в GREECE

първа  назад  1     всички  напред  последна